Dominic Fritz, dezlănţuit pe scena Filarmonicii „Banatul”. Primarul municipiului Timişoara a interpretat o melodie populară VIDEO

Dominic Fritz, primarul municipiului Timişoara, a urcat pe scena Filarmonicii "Banatul" unde, în cadrul unui spectacol folcloric, a interpretat o melodie populară, "Iorgovan, frumoasă floare", imnul neoficial al Banatului.

18 apr. 2022, 09:25
Dominic Fritz, dezlănţuit pe scena Filarmonicii „Banatul”. Primarul municipiului Timişoara a interpretat o melodie populară VIDEO
Dominic Fritz, pe scena Filarmonicii "Banatul". Primarul municipiului Timişoara a interpretat o melodie populară

Dominic Fritz, pe scena Filarmonicii „Banatul”. Duminică seară a avut loc un spectacol folcloric, „Azi, la noi, cântă tot natul”, susţinut de Ansamblul Timişul al Casei de Cultură a Municipiului Timişoara. Pe lângă interpreţi consacraţi de folclor, printre care Andreea Voica şi Dinu Iancu Sălăjanu, au fost anunţaţi şi invitaţi surpriză.

Dominic Fritz, pe scena Filarmonicii „Banatul”. Primarul municipiului Timişoara a interpretat o melodie populară VIDEO

Pe scenă a urcat şi primarul Dominic Fritz, care a interpretat melodia „Iorgovan, frumoasă floare”, a regretatului interpret Petrică Moise. Melodia este considerată imnul neoficial al Banatului. Nu este pentru prima dată când Dominic Fritz cântă, înainte să devină primar el a dirijat un cor gospel, la Timişoara şi a interpretat melodii ale acestui gen muzical. Timişoara a mai avut, în trecut, un primar care a cochetat cu muzica. Este vorba despre Nicolae Robu care deseori a publicat pe pagina sa de Facebook, compoziţiile sale muzicale. De asemenea, Robu s-a filmat sau chiar a apărut la diverse emisiuni tv în timp ce cânta la chitară. Şi el a urcat pe scenă, alături de trupa timişoreană Phoenix.

Dominic Fritz îi dă replica lui Jador, după ce cântărețul l-a acuzat că i-a anulat concertul de la Filarmonica din Timişoara: „Şi eu îmi doresc să joc fotbal pe Arena Naţională, dar acum n-o să încep să vând bilete”

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a fost în centrul unui scandal zilele trecute, când i-a interzis lui Jadior să susţină un spectacol de manele la Filarmonica Banatul din Timișoara. „Filarmonica Banatul, deşi în subordinea Consiliului Local Timişoara, are personalitate juridică proprie şi directorul este perfect capabil să ia decizii. Din câte am înţeles din presă, domnul a început să vândă bilete pentru un spaţiu pentru care nu avea contract. Poate şi eu îmi doresc să joc fotbal în Arena Naţională, dar asta nu înseamnă că încep să vând bilete pentru un meci de acolo şi să mă plâng de discriminare când acest lucru nu este posibil”, a transmis Dominic Fritz.

Jador, mesaj pentru Dominic Fritz după ce nu a fost de acord să-l lase să cânte la Sala Filarmonicii din Timişoara: „Îmi e foarte rușine că sunt în această situație. E urât să fii discriminat”