„Domnu’ Ciutacu, e prima oară în 31 de ani când vin la masă să rog clienţii să plece”

Terasele din Bucureşti  s-au închis duminică seară la ora 23:00, odată cu intrarea în vigoare a deciziei Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

RomaniaTV.net
03 aug. 2020, 06:11
„Domnu’ Ciutacu, e prima oară în 31 de ani când vin la masă să rog clienţii să plece”
Victor Ciutacu s-a trezit cu Poliţia la uşă de Ziua Naţională

Jurnalistul Victor Ciutacu mărturisește că a respectat noile reguli impuse de Guvern și la ora 23.00 a părăsit terasa.

„Domnu’ Ciutacu, e prima oară în 31 de ani când vin la masă să rog clienții să plece. Ne căpiază ăștia cu dronele și vin după aia peste noi. Îmi crapă obrazul de rușine, vă rog să mă înțelegeți”.

Noi restricţii dure pentru populaţie. Nunţile de noapte interzise, petrecerile se termină la ora 23. Orban: „Va face bine oamenilor”

Dincolo de disconfort, mi s-a strâns inima, jur. Sper doar ca românii să nu uite cine i-a adus aici. E ultima chestie care ne-a mai rămas…”, scrie Victor Ciutacu.

Terasele din Bucureşti şi-au întrerupt activitatea la ora 23:00 duminică, prima seară în care decizia de limitare a programului acestora pentru prevenirea răspândirii COVID-19 a fost aplicată. Restricţiile au fost reintroduse după două luni de relaxare, fiind justificate de datele care indică o creştere numărului îmbolnăvirilor cu noul coronavirus.

Spre nemulţumirea clienţilor, la cele mai multe dintre ele ultima comandă a fost preluată la ora 22:00, iar o oră mai târziu ativitatea a încetat.

Poliţia Locală a patrulat pe străduţele din Centrul Vechi, verificând respectarea măsurilor. Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a adoptat sâmbătă o hotărâre care propune limitarea programului teraselor, barurilor, cluburilor operatorilor de jocuri de noroc, în Bucureşti şi judeţele Argeş, Braşov, Constanţa, Dâmboviţa, Ilfov, Prahova şi Galaţi.

Programul acestora nu poate începe înainte de ora 06.00 şi nu poate fi prelungit după ora 23.00. Măsura a intrat în vigoare duminică, este aplicată pe o perioadă de 14 zile şi poate fi prelungită prin hotărâre a CNSU.