Dona Vekic, „noua Şarapova”, femeia care a provocat scandalul anului în tenis, între Kyrgios şi Wawrinka FOTO

Turneul de la Montreal a ajuns pe buzele tuturor, indiferent dacă sunt sau nu pasionaţi de tenis, ca urmare a remarcii abjecte pe care nonconformistul australian Nick Kyrgios i-a aruncat-o în faţă oponentului său din turul secund, Stan Wawrinka.

13 aug. 2015, 12:33

Copilul teribil al tenisului australian, Nick Kyrgios, l-a provocat în plin meci pe Stan Wawrika, cu o replică obscenă. În debutul setului doi, fără un motiv aparent, Kyrgios i-a spus elveţianului: „Kokkinakis i-a tras-o iubitei tale. Îmi pare rău să-ţi spun asta, amice!„. Replica a avut efectul unei bombe pe reţelele de socializare, clipul fiind intens popularizat.

Citeşte şi Wawrinka, jignit în direct, pe terenul de tenis. „Iubita ta tocmai a făcut sex cu altcineva” VIDEO

Multă lume s-a întrebat cine este misterioasa iubită. Kyrgios a făcut referire la jucătoarea croată de tenis Donna Vekic (19 ani), sportivă care este, de asemenea, apropiată de jucătorul Thanasi Kokkinankis.

Zvonuri despre o presupusă relaţie între Wawrinka şi Donna Vekic au apărut vara aceasta, după turneul de la Roland Garros. La Wimbledon a a fost în tribune, la meciul dintre Wawrinka şi Fernando Verdasco, susţinându-l pe Stan. Wawrinka şi Donna Vekic au acelaşi impresar, iar din 2014 se antrenează împreună.