Wawrinka, jignit în direct, pe terenul de tenis. „Iubita ta tocmai a făcut sex cu altcineva” VIDEO

Stanislas Wawrinka, numărul 5 mondial, a abandonat timpul meciului cu australianul Nick Kyrgios, disputat miercuri în turul al doilea al turneului de la Montreal, dar în setul secund s-a derulat o scenă halucinantă, în care Kyrgios îl jigneşte grav pe elveţian.

RomaniaTV.net
13 aug. 2015, 07:15
Wawrinka, jignit în direct, pe terenul de tenis. „Iubita ta tocmai a făcut sex cu altcineva” VIDEO

Wawrinka (30 ani) a câștigat primul set la tie-break, cu 7-6 (10/8), în timp ce adversarul său, Nick Kyrgios, mai tânăr cu 10 ani, s-a impus în următorul cu 6-3. La un moment dat, în timpul setului secund, împins de impulsuri inexplicabile, temperamentalul australian s-a îndreptat spre Wawrinka şi i-a spus că un alt jucător de tenis, australianul Thanasi Kokkinakis, a făcut sex cu prietena lui.

Citeşte şi WIMBLEDON 2015, primul moment amuzant. Nick Kyrgios i-a dat arbitrului cu mingea în cap VIDEO

Kokkinakis i-a tras-o iubitei tale! Îmi pare rău să-ţi spun asta, prietene„, au fost cuvintele pe care Kyrgios i le-a aluncat lui Stan Wawrinka, ele fiind înregistrate de camerele tv. Elveţianul nu a reacţionat la această remarcă, dar în setul trei, la scorul de 4-0 pentru Kyrgios, a abandonat meciul, acuzând dureri lombare.

Citeşte şi WIMBLEDON. Kyrgios riscă o amendă uriaşă din cauză că a pierdut cu Gasquet. Ce a făcut e inacceptabil VIDEO

După partidă, Stan Wawrinka a reacţionat însă pe Twitter. „Sunt dezamăgit să văd sportivi şi colegi atât de lipsiţi de respect. Nu-mi puteam imagina. Nu i-aş spune aşa ceva nici celui mai mare duşman al meu„.

Momentul în care Kyrgios îl jigneşte pe Wawrinka: