Donald Trump, atac jignitor la LeBron James: „E greu să-l faci pe Lebron (sic) să pară deştept”

Donald Trump, preşedintele SUA, a avut o nouă ieşire necontrolată pe Twitter, de această daţă ţinta atacului său fiind celebrul baschetbalist american LeBron James,

04 aug. 2018, 15:38
Donald Trump, atac jignitor la LeBron James: „E greu să-l faci pe Lebron (sic) să pară deştept”

Totul a pornit de la un interviu dat de LeBron James lui Don Lemon, la CNN. Timp de patru zile a fiert Donald Trump în suc propriu, iar vineri noaptea a răbufnit pe Twitter şi a scris că interviul lui Lemon l-a făcut pe starul lui Los Angeles Lakers să „arate inteligent”.

Lebron (sic) James tocmai a fost intervievat de cel mai prost om de televiziune, Don Lemon. El l-a făcut pe Lebron (sic) să arate deştept, ceea ce nu-i uşor de făcut. Îl prefer pe Mike!„, a scris Donald Trump pe Twitter, ultima propoziţie fiind o aluzie la faptul că îl preferă pe Michael Jordan lui LeBron James.

LeBron James a acordat interviul după ce a tăiat panglica de inaugurare la noua sa fundaţie, „I Promise School””, din oraşul său natal, Akron (statul Ohio). James a vorbit mult în interviu despre relaţia dintre sport, cultură și politică şi s-a plâns că „Trump foloseşte sportul pentru a ne dezbina„.