Donald Trump cataloghează drept ORGANIZAŢIE TERORISTĂ unii protestari din SUA. Ce înseamnă ANTIFA

Președintele SUA, Donald Trump, anunță că organizația ANTIFA, o parte a celor care protestează în aceste zile în SUA, vor fi considerați organizația teroristă. ”Guvernul Statelor Unite ale Americii vor desemna ANTIFA drept organizație teroristă”, a anunțat președintele Donald Trump pe Twitter.

RomaniaTV.net
31 mai 2020, 18:13
Donald Trump cataloghează drept ORGANIZAŢIE TERORISTĂ unii protestari din SUA. Ce înseamnă ANTIFA

Cei de la ANTIFA sunt protestatarii îmbrăcați în negru, care salută cu pumnul ridicat în aer. Ei sunt acuzați că au produs stricăciuni majore, incendii și violențe.

„Acest violențe sunt conduse de Antifa”, a declarat duminică consilierul pentru securitate națională, Robert O’Brien la CNN. „Au făcut-o la Seattle. Au făcut-o în Portland. Au făcut-o la Berkeley. Aceasta este o organizație distructivă a radicalilor – nici măcar nu știu dacă vrem să-i numim de stânga. Oricare ar fi, ei sunt „militanți care intră și ard orașele noastre și vom ajunge la conducerea ei. „

Trump continuă postările agresive pe Twitter: Protestatarii ar fi fost „întâmpinaţi cu câini feroce şi arme ameninţătoare” la Casa Albă 

ANTIFA este o organizație internaționalistă care își are rădăcinile într-o ideologie nihilistă, teroristă și, desigur, o ideologie criminală. În ANTIFA, deși numele definește această organizație ca fiind anti-fascistă, întâlnim atât germenii violenței fasciste, cât și germenii violenței comuniste, unite într-un singur scop: distrugerea oricărei entități statale, ordini constituționale și distrugerea ordinii sociale.

ANTIFA reprezintă astăzi ceea ce acum mai bine de 100 de ani nihiliștii ruși sau cei germani reprezentau pentru libertatea constituțională, democrația socială și disciplina statală construită în lumea post westphaliană.


loading...