Donald Trump, după apariţia cărţii Fire and Fury, despre administraţia sa: Sunt un geniu foarte stabil

Preşedintele SUA, Donald Trump, s-a autodeclarat sâmbătă un "geniu foarte stabil", după apariţia, vineri, a unei cărţi extrem de critice la adresa sa în care îi este pusă la îndoială capacitatea de a-şi exercita funcţia, relatează Reuters, preluată de Agerpres.

RomaniaTV.net
06 ian. 2018, 14:01
Donald Trump, după apariţia cărţii Fire and Fury, despre administraţia sa: Sunt un geniu foarte stabil

„De fapt, de-a lungul întregii mele vieţi cele două cele mai mari atuuri ale mele au fost stabilitatea mintală şi faptul că sunt, cum ar veni, deştept de-a binelea”, a scris Trump pe Twitter.

„Am ajuns dintr-un om de afaceri de FOARTE mare succes, o vedetă TV de top… preşedintele Statelor Unite (din prima încercare). Cred că pentru asta trebuie să fii nu deştept, ci geniu… şi un geniu foarte stabil!” – a mai comentat liderul de la Casa Albă.

Donald Trump s-a simţit dator cu aceste remarci după ce volumul „Fire and Fury: Inside the Trump White House” (Foc şi furie: În interiorul Casei Albe a lui Trump), semnat de Michael Wolff, a devenit brusc bestseller, după publicarea sa vineri. Respinsă încă înainte de apariţie de Trump ca fiind „plină de minciuni”, cartea prezintă o Casă Albă în haos, cu un preşedinte nepregătit pentru funcţie şi asistenţi care îi pun la îndoială capacităţile.

Citeşte şi: Michael Wolff, autorul controversatei cărţi despre Donald Trump, crede că dezvăluirile vor duce la finalul lui Trump