Donald Trump şi Barack Obama, mesaje sfîşietoare după moartea lui Kobe Bryant

Kobe Bryant a murit, duminică 26 ianuarie 2020, la doar 41 de ani, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit lângă Calabasas, California.

27 ian. 2020, 09:31
Donald Trump şi Barack Obama, mesaje sfîşietoare după moartea lui Kobe Bryant

Donald Trump, președintele Statelor Unite ale Americii, a postat un mesaj pe rețelele de socializare despre acest incident.

„Informațiile sunt că marele baschetbalist Kobe Bryant și alți trei au fost omorâți într-un accident în California. Astea sunt vești teribile!”, a scris Donald Trump, pe contul oficial de Facebook.

Primele imagini cu momentul în care elicopterul în care se afla baschetbalistul Kobe Bryant se prăbuşeste – VIDEO

Ulterior, după ce vestea a fost confirmată, președintele SUA a revenit cu un mesaj sfâșietor pe rețelele sociale: „Kobe Bryant, în afara faptului că a fost unul dintre cei mai mari baschetbaliști din toate timpurile, era doar la începutul vieții. Își iubea atât de mult familia și privea spre viitor cu atâta pasiune. Pierderea frumoasei sale fiice, Gianna, face ca acest moment să fie și mai devastator”.

„Melania și cu mine transmitem condoleanțe Vanessei și frumoasei familii Bryant. Dumnezeu să fie cu voi!”, a mai scris Donald Trump.

Primele informaţii despre cauza accidentului în care au murit Kobe Bryant şi fiica sa

Și fostul președinte american Barack Obama a postat un mesaj, după ce a aflat de decesul lui Kobe Bryant.

„Kobe a fost o legendă pe teren și abia începuse ceea ce urma să fie un act secund la fel de semnificativ. Să o pierdem și pe Gianna este și mai sfâșietor pentru noi, ca părinți. Michelle și cu mine ne rugăm pentru Vanessa și pentru întreaba familie Bryant într-o zi de coșmar”, a scris Barack Obama.