Primele imagini cu momentul în care elicopterul în care se afla baschetbalistul Kobe Bryant se prăbuşeste – VIDEO

Au apărut primele imagini cu momentul În care elicopterul în care se afla baschetbalistul american Kobe Bryant se prăbuşeste. La scurt timp are loc şi explozie, urmată de un incendiu puternic. În elicopterul prăbuşit se aflau nouă  persoane, printre care şi una dintre fiicele lui Kobe Bryant în vârstă de 13 ani. Autorităţile iau în calcul mai multe variante privind prăbuşirea elicopterului.

RomaniaTV.net
27 ian. 2020, 08:55

Kobe Bryant, legenda lui Los Angeles Lakers, a murit, duminică dimineaţă, după ce elicopterul în care se afla alături de fiica sa, Gianna, s-a prăbuşit în suburbia Calabasas. Presa de peste ocean a difuzat primele imagini cu momentul prăbuşirii elicopterului lui Kobe Bryant.

 

Citeşte şi: Primele informaţii despre cauza accidentului în care au murit Kobe Bryant şi fiica sa

Fiica lui Kobe Bryant, Gianna (13 ani), împărtăşea pasiunea tatălui său pentru baschet şi chiar juca la grupa ei de vârstă în echipa academiei înfiinţate de Kobe, Mamba Sports Academy. De altfel, în momentul accidentului, Gianna şi Kobe, alături de o coechipieră şi familia acesteia, se aflau în drum spre academie pentru un nou meci.

 

Elicopterul cu care s-a prăbuşit Kobe Bryant, vechi de 29 de ani

Elicopterul cu care s-a prăbuşit basketbalistul Kobe Bryant, fiica acestuia şi alte şapte persoane era un Sikorsky S-76B vechi de 29 de ani.

Accidentul aviatic în urma căruia a murit starul NBA Kobe Bryant s-a produs în Calabasas, California. În elicopter se mai aflau pe lângă Kobe şi fiica sa, antrenorul John Altobelli de la Orange Coast College baseball, fiica sa Alyssa Altobelli şi soţia acestuia Keri Altobelli, dar şi Christina Mauseras, antrenor asistent la Orange Coast College baseball.