„Dorel” a ajuns mecanic auto şi dă foc la maşini VIDEO

"Dorel" mai dă o lovitură. Celebrul personaj este, acum, mecanic auto în Târgu Jiu. E atât de priceput încât clienţii se aleg cu maşinile făcute scrum. El se jură că nu are nicio vină .. a dat doar un punct de sudură sub rezervorul plin cu combustibil. "Acum sunt în stare de ebrietate, dar când s-a aprins maşina eram treaz", se justifică meşterul auto.

RomaniaTV.net
13 mart. 2012, 21:38
„Dorel” a ajuns mecanic auto şi dă foc la maşini VIDEO

Incidentul s-a petrecut în curtea unui aşa-zis mecanic.

Am venit la dânsul să sudez toba la maşină şi el, fiind băut, a dat foc la rezervor. Mai veneam din când în când la el şi mai făceam ceva. Nu este autorizat, am zis că fac ieftin. Nu ştiu dacă reuşesc să-l dau în judecată„, a povestit propietarul maşinii.

Explicaţiile bărbatului nu mai au nevoie de niciun comentariu în plus.  „N-am dat foc. A luat foc. N-am făcut nimic. I-am sudat o tobă. S-a aprins. Acum sunt în stare de ebrietate, dar când s-a aprins maşina eram treaz„, spune Constantin Făget, cel care a dat foc maşinii.

Vecinii s-au speriat de moarte când au auzit zgomotul produs de explozia rezervorului maşinii.

Proprietarul rămâne cu paguba pentru că nicio o firmă de asigurari nu despăgubeşte reparaţiile neautorizate. Aproximativ 1500 de euro cât costă maşina, veche de 18 ani, adusă la reparat.