Dorel Vișan dezvăluie un remediu imbatabil împotriva răcelii: „Se face de 12 ori și desfundă nasul instantaneu”

Prin călătoriile sale în Tibet și India, Dorel Vișan a învățat de la marii înțelepți o sumedenie de remedii pentru diferite boli. Unul dintre acestea este un masaj al nasului care face adevărate miracole în caz de răceală.

07 feb. 2024, 16:36
Dorel Vișan dezvăluie un remediu imbatabil împotriva răcelii: „Se face de 12 ori și desfundă nasul instantaneu”

Dorel Vișan dezvăluie faptul că este vorba, de fapt, despre masarea unui punct din apropierea nasului care, încălzit, produce betaendorfine, hormoni cu efecte calmante si relaxante.

Dorel Vișan dezvăluie un remediu imbatabil împotriva răcelii: „Făcând acest masaj de 12 ori, desfundăm nasul instantaneu”

Deci este un masaj care se face la nas. Se mângâie, se perie, foarte puțin se apasă, de aici, de la baza ochilor, prin șanțul nasului. Aici e un punct între partea cartilaginoasă și începutul părții – pielea și carnea -, e un punct care, în învățăturile lui Wang – reflexoterapia facială, e punctul 61 și care, în momentul în care îl încălzești, produce betaendorfine. Și atunci nu lasă virușii să intre în sinus. 

Plus că, făcând acest masaj sau ăsta de aici, așa, de 12 ori, desfundăm nasul instantaneu! Instantaneu! Ai văzut? Dumnezeu a lăsat pe fiecare plantă o buruiană și pentru fiecare mișcare a organismului un masaj. Sunt masaje pentru prostată, pentru inimă, pentru tuse. Este punctul tusei, al suspinului, noi de aia nu ne cunoaștem.

Citeste si De ce nu s-a recăsătorit Dorel Vişan după moartea soției: „Am avut prietene, am și astăzi, dar nu am mai putut”

La înțelegerea acestor lucruri am ajuns după ce am fost în Tibet și India, acum vreo 20 de ani. Mi-am schimbat total perspectiva, am revenit la ceea ce eu, intuitiv, aveam, prin relația mea cu natura și prin înțelegerea acestui cerc al naturii, pe care l-am înțeles cu adevărat, de la moarte la viață, și nu de la viață la moarte. M-am schimbat. Unii nu mă iartă nici azi. Alții mă urmează„, a spus Dorel Vișan, în podcastul Avangarda.

 

Rețeta fabuloasă prin care Dorel Vişan se menţine în formă şi la 86 de ani

La cei 87 de ani ai săi, Dorel Vişan susține că deține propriul „elixir” al tinereții. El spune că rețeta sa personală e foarte eficace și extrem de ieftină, așa că și-o permite oricine.

În fiecare an fac câte o cură de castravete verde. Îl mănânc pe burta goală, înainte de micul dejun, în mai multe variante. Fie cu puțină sare, fie cu sare și ceva ulei de măsline peste. Se poate și cu o variantă mai pișcătoare, după gustul fiecăruia”, și-a descris el pe repede înainte soluția pentru CANCAN.RO.

Citeste si Alimentul minune pentru cei cu glicemia ridicată. Dorel Vișan îl consumă în fiecare zi: ”La fiecare masă”