Dorian Popa, acuzat că nu se mai îngrijește: „Urmăritorii mei îmi spun: Mai taie, mă, și tu copitele alea”

Dorian Popa, acuzat că nu se mai îngrijește. Nu este niciun secret faptul că artistul are mare grjă de aspectul său fizic și a recunoscut de fiecare dată când și-a făcut vreo intervenție estetică. Își dorește să ofere o imagine plăcută fanilor și totodată, să fie mulțumit cu ceea ce vede în oglindă.

28 feb. 2024, 11:40
Dorian Popa, acuzat că nu se mai îngrijește: „Urmăritorii mei îmi spun: Mai taie, mă, și tu copitele alea”
Dorian Popa, acuzat că nu se mai îngrijește

Dorian Popa, acuzat că nu se mai îngrijește. Artistul a mărturisit recent, în podcastul „Gând la gând cu Teo”, că nu mai are timp pentru aceste vizite regulate la salon, iar treburile îl împiedică să ajungă la manichiură. De multe ori, fanii observă acest lucru și fac mișțo de el, sugerându-i să-și taie „copitele”.

Citește și: Dorian Popa, mai sensibil ca oricând. Artistul a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre despărțirea de Babs: „S-a încheiat de tot. Ustură în suflet”

Dorian Popa, acuzat că nu se mai îngrijește

Dorian Popa: „Bărbații din ziua de azi, cei trecuți de prima tinerețe, îi acuză pe tinerii care își fac implant de păr, care e foarte la modă, își pun acid hialuronic, se mai duc la un pensat, la o manichiură. Spun: Ce suntem noi, femei?„.

Teo Trandafir: „Tu? Știu că nu ai făcut niciodată un secret din asta, ai zis că îți faci manichiura, că ai grijă de tine, că îți pui un pic de acid hialuronic”.

Dorian Popa: „Mi-aș dori să mai prind niște manichiură, sincer, că tot spui. Urmăritorii mei cunosc și râd cu mine. Îmi spun: Mai taie, mă, și tu copitele alea. Mai fac și eu mișto de asta pentru că, vezi tu, au trecut vremurile alea în care aveam timp să stau pe la manichiuri și alte lucrușoare”.

Dorian Popa a dezvăluit că a renunțat la saloanele sale de înfrumusețare pe care le avea, pentru că nu aduceau profit.

Nu mai am saloane, tu știi că eu am avut și niște saloane de înfrumusețare și s-au dus pentru că nu au dovedit ce trebuie. Nu am ascuns niciodată, pentru că eu sunt de părere că cu a mea viață fac tot ce îmi doresc, atât timp cât nu deranjez vreo altă persoană.

Și doi, consider că un lucru pe care l-aș putea transmite tuturor celor care urmăresc acest podcast este că trebuie să avem o limită. Înțeleg că se poate exagera, dar până la urmă fiecare poate face tot ce își dorește cu corpul său, cu făța sa, și o să râzi.

Au trecut vremurile acelea. Acum treaba stă altfel. ‘Nu mă ajuți și pe mine cu un telefon la implantologul de păr? Nu mă ajuți și pe mine cu un telefon să îmi pun fațete?’ Zâmbesc către Dumnezeu și spun ‘Doamne, mare îți e grădina și frumoase și întortocheate povești ai’”, a mai spus Dorian Popa.