Dorian Popa a încălcat legea cu noul său bolid de lux: a întors Mercedesul pe linia continuă și nu are număr de înmatriculare

Dorian Popa a fost prins pe picior greșit de către fanii săi, care nu au ezitat să imortalizeze momentul și să posteze fotografiile în mediul online. Greșeala făcută l-ar putea costa scump, mai ales că imaginile compromițătoare cu el au intrat în atenția oamenilor legii.

20 sept. 2023, 17:28

Săptămâna trecută a avut loc deschiderea unei noi shaormerii din Iași unde Dorian Popa a fost prezent, iar fanii lui au venit într-un număr foarte mare pentru a-l vedea. Dorian și-a făcut intrarea în Mercedesul GLE, colantat pentru a atrage și mai multe priviri, dar a uitat pentru scurt timp de regulile de circulație și a întors pe linie continuă. În plus, îi lipsea numărul de înmatriculare din față al autoturismului.

Gestul influencerului a fost filmat de unul dintre fanii lui și ulterior postat pe TikTok unde a stârnit sute de reacții, majoritatea critice. Imaginile au intrat în atenția oamenilor legii, care au dispus verificări în acest caz.

Citește și Culmea bogăției! Dorian Popa a lăsat Lamborghini-ul Huracan Spyder de 300.000 de euro la service și s-a întors acasă cu Mercedesul

Cu privire la imaginile apărute pe una dintre rețelele de socializare, la nivelul Poliției Municipiului Iași au fost dispuse verificări în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Iași, notează BZI. Dorian Popa se poate alege cu o amendă pentru faptul că a întors mașina pe linia continuă.

Câți bani a dat Dorian Popa pe Mercedesul GLE

Se știe deja că celebrul artist are o pasiune pentru mașinile scumpe. În urmă cu câteva luni, Dorian și-a cumpărat un Mercedes GLE pe care a dat nu mai puțin de 300.000 de euro. Recent, el s-a „trezit” cu un fan care voia să urce în mașina lui, fără să ceară voie. În acel moment, Dorian și-a dat seama de intenția băiatului și i-a explicat unele lucruri.

@cxadrian #hatz #saormeriabaneasa #saormeriabaneasaiasi #iasi #dorianpopa @dorianpopa @Shaormeria Baneasa Iasi ♬ sunet original – Adrian

„Vrei să te urci în mașină? Asta urma să faci? Lasă vrăjeala. Și nu mă lua nici… Care râdeți, mă?! Vreți să vedeți… Ce-i de râs? Se urcă în 300.000 (n.r. de euro). Muncesc de ani de zile pentru acești bani. Revenind, nu mai umbla cu fofârlica, am 35 de ani și nu am venit aici cu pluta.Citește și Când a făcut Dorian Popa primul milion de euro. Magnatul din Domnești a câștigat 300.000 de euro din concerte numai vara aceasta: „Am sponsori à la longue”Te-am văzut că urma să te urci, băiatul te-a văzut și el… Ai putea să îmi spui «Îmi cer scuze, Doriane, îmi permiți să urc și eu?». Data viitoare nu mai spui «Ba nu mă urc» și cu șmecherii din astea. Te rog frumos să te urci și să rămânem prieteni, da? Și promiți că știi ce ai de făcut data viitoare”

, a povestit Dorian.