Dorian Popa, probleme cu poliţia în Frankfurt! Gestul în urma căruia a fost dat afară cu poliţia din hotel VIDEO

Dorian Popa a avut parte, recent, de un incident neplăcut în Germania. Artistul a mers la Frankfurt pentru a se întâlni cu marea sa comunitate de fani din zonă, dar lucrurile au luat o întorsătură incredibilă!

07 mart. 2022, 10:40
Dorian Popa, probleme cu poliţia în Frankfurt! Gestul în urma căruia a fost dat afară cu poliţia din hotel VIDEO
Dorian Popa, probleme cu poliţia în Frankfurt

Dorian Popa, probleme cu poliţia în Frankfurt! Artistul şi-a făcut fani în întreaga lume, iar recent a mers în Germania pentru o întâlnire de neuitat!

Dorian Popa, probleme cu poliţia în Frankfurt! Gestul în urma căruia a fost dat afară cu poliţia din hotel!

Astfel, Dorian Popa s-a cazat la un hotel din centrul orașului Frankfurt, Germania, şi și-a invitat fanii la recepția hotelului, gândindu-se că nu vor fi mai mulți de 15-20 de persoane. Numai că fanii au venit în număr foarte mare, fapt pentru care nu au fost primiți în recepția hotelului. În aceste condiţii, Dorian Popa a mutat sesiunea de fotografii şi autografe într-un hol al stabilimentului. Însă, deranjați de întâlnirea artistului cu fanii, reprezentații hotelului au chemat poliția, iar evenimentul s-a mutat în fața clădirii. Dorian Popa a aflat de la oamenii legii cu nu are voie să-și desfășoare întâlnirea la o distanță mai mică de 100 de metri față de intrarea în hotel!

Dorian Popa dezvăluie secretul succesului din online. Cum reuşeşte să câştige zeci de mii de euro lunar

„Tot făcând poze au tot venit oamenii de la recepție și se uitau și am zis că o să ne-o facă friptă. N-am stat cu mai mult de 20 de persoane și mai mult de 15-20 de minute la poze în hol, m-am bucurat că au putut face cei mititei poze. Facem poze, facem poze, până când, la un moment dat, ce crezi? Apare poliția! A venit poliția la mine, foarte drăguț un domn polițist însoțit de o doamnă polițist, dacă îmi amintesc bine. Vine domnul polițist și spune: „Știți, nu are nicio legătură cu restricțiile, dar cei de la hotel spun că le blocați intrarea și că și-ar dori să ieșiți afară din hol!”. Eu voiam să ieșim în fața hotelului, la care domnul polițist spune că nu în fața hotelului, ci la 100 de metri distanță. Eu râdeam atunci, efectiv, erau părinți cu copii în brațe. Așa am mers cu polițistul la 100 de metri distanță de hotel”, a declarat Dorian Popa pe canalul său YouTube.

Câți bani a primit Dorian Popa ca să apară câteva secunde în filmul lui Shelly

Dorian Popa a ținut să precizeze că, deși a scos din buzunar 140 de euro pe o noapte de cazare, hotelul din Frankfurt nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor sale. „Și așa am stat între doi zgârie nori, imaginați-vă ce curent este acolo. Așa am stat și am înghețat… ca românii, că eu tind să cred că a contat și chestia asta că suntem români, marginalizați. Am stat și am înghețat, am făcut poze până la ultimul. Trebuie să vă recunosc că mi s-a umplut paharul. M-a durut că ne-au dat afară ca pe câini, când eu am vorbit frumos cu toată lumea”, a mai spus Dorian Popa.