Dorian Popa, adevărul despre participarea la Survivor România. Ce l-a supărat pe artist

Show-ul care a rupt audienţele la Kanal D va fi difuzat, acum, de Pro TV, post care a căutat să forţete limitele prin aducerea în concurs a unor vedete de primă mână.

23 nov. 2021, 17:57
Dorian Popa, adevărul despre participarea la Survivor România. Ce l-a supărat pe artist
Dorian Popa, despre credinţă, religie şi Dumnezeu

Dorian Popa, adevărul despre participarea la Survivor România. Pe listă au apărut nume celebre, iar recent s-a vehiculat că Dorian Popa s-ar afla printre concurenți.

Dorian Popa, adevărul despre participarea la Survivor România

După ce a participat în 2018 la reality-showul „Ultimul trib” de la Antena 1, Dorian Popa (33 de ani) a decis să fie mai exigent cu astfel de emisiuni, mai ales că s-a întors din Madagascar cu piciorul distrus. Acum au apărut zvonuri că ar participa, pe sume imense, la „Survivor România”, de la Pro TV. Vedeta a infirmat categoric că ar participa sau că ar fi discutat să primească 15.000 de euro săptămânal!

Dorian Popa, UMILIT de un fotbalist de la FCSB. „Eram cu iubita mea. Hai, mă, pleacă!”

„Eu sunt un tip destul de relaxat în ceea ce privește articolele din presă și de cele mai multe ori am înțeles că fiecare trebuie să-și facă treaba și să-și câștige pâinea, cu ghilimelele de rigoare, așa cum spun vorbele din popor, motiv pentru care arareori am ieșit în a-mi asuma dreptul la replică. Însă, consider că în ceea ce privește acest proiect și articolele apărute vizavi de participarea mea și negocierile mele cu acest nou proiect, numit Survivor, sunt niște lucruri care nu ar trebui să se întâmple. Pentru că, obiectiv vorbind, eu nu am fost contactat de echipa acestui brand și cred că prezența numelui meu și a acelor sume, care sunt total fictive, este necesară numai pentru a se crea puțină vălvătaie în ceea ce privește acest show. Nu vreau să creadă nimeni că sunt supărat, dar consider că adevărul este mai presus de orice. Iar eu acum ies public și îmi asum faptul că nu am discutat cu absolut nimeni din producția acestui show, cel puțin de când este la noul post TV”, a declarat Dorian Popa pentru Click!.

Dorian Popa, pe urmele Biancăi Drăguşanu. Ce intervenţii estetice şi-a făcut artistul la faţă

„Este drept, în anii precedenți am fost curtat de cei care se ocupau de show-ul Survivor, dar am refuzat elegant și diplomat, întrucât și voi ați spus, în urmă accidentării suferite la show-ul „Ultimul trib”, din Madagascar, de la Antena 1, mi-am promis mie că nu voi mai merge prea curând într-un show de o asemenea anduranță. Și că dacă va fi să o fac, voi anunța eu pe toate platformele mele de social media, unde evident că toți cei care sunt conectați află lucruri despre proiectele viitoare în care vreau să particip. Dar, în momentul de față, eu nu am nicio legătură cu noul show Survivor și nu am fost ofertat și nici nu am propus sumele care se vehiculează în presă”, a mai spus Dorian Popa.


loading...
Partenerii noștri