Dorian Popa, atac dur după moartea lui Nosfe: „De ce te-ai lăuda cu așa ceva, nebunule?”

Toată lumea știe că Dorian Popa muncește foarte mult și este foarte ambițios atunci când vine vorba de a-și atinge țelurile. Chiar și așa, încearcă pe cât posibil să nu își neglijeze sănătatea

21 oct. 2022, 09:07
Dorian Popa, atac dur după moartea lui Nosfe: „De ce te-ai lăuda cu așa ceva, nebunule?”

Toată lumea știe că Dorian Popa muncește foarte mult și este foarte ambițios atunci când vine vorba de a-și atinge țelurile. După ce cântărețul Nosfe s-a stins din viață zilele trecute, Dorian Popa a vrut să le transmită colegilor un mesaj sub forma unui îndemn.

Ce spune Dorian Popa despre munca în exces

Moartea artistului Nosfe a ridicat mai multe semne de întrebare printre colegii de breaslă, mai ales că acesta era recunoscut pentru faptul că era foarte dedicat, muncea foarte mult și se odihnea prea puțin. Dorian Popa își îndeamnă colegii de breaslă să aibă grijă de sănătatea lor.

„Aici nu este vorba de pauze, Dumnezeu să-l odihnească pe Nosfe! Este vorba despre câtă odihnă oferi corpului tău în mod constant. Degeaba iei o pauză de două săptămâni dacă tot anul îți bați joc de tine și alergi în continuu. Nu se poate chiar așa. Lumea știe că eu sunt un workaholic, dar totul trebuie făcut cu un echilibru. Dacă îți dormi cele 8 ore imperative în fiecare zi și mai ai grijă să faci și niște sport și mai ai grijă să tragi puțin pe dreapta și în weekend, nu ar trebui să fie foarte solicitant ceea ce facem noi. Sunt joburi mult mai solicitante din punct de vedere fizic. Problema e că foarte mulți dintre noi nu știu să-și acorde odihna necesară. „Eu dorm două ore pe seară”. În gândul meu e: De ce te-ai lăuda cu așa ceva, nebunule?”, a declarat Dorian la un post de televiziune.

Citește și: Irinel Columbeanu spune adevărul! A apelat la vrăjitoare sau nu pentru a-și ține iubitele aproape

Dorian Popa, investiție de 70.000 de euro

Este artist, vlogger și de asemenea se implică și în afaceri. De curând artistul a investit 70.000 de euro într-o șaormerie în Domnești care speră să-i aducp un mare profit .

„Eu o să deschid șaormeria mea, în Domnești. A fost 70.000 de euro cu totul, șaormeria va veni cu carne, cartofi, sosuri, condimente la pachet în acești bani. Eu voi angaja oameni care o prepară, a povestit acesta recent.

Dorian Popa este foarte apreciat de tinerii din România și este foarte urmărit pe conturile de socializare.

Citește și: Theo Rose povestește despre experiența din Thailanda: „M-am ars aici între inimă și ce e în partea cealaltă”