Irinel Columbeanu spune adevărul! A apelat la vrăjitoare sau nu pentru a-și ține iubitele aproape

Daiana, o presupusă fostă iubită a lui Irinel Columbeanu, spune că acesta ar fi apelat la vrăji pentru a o face pe una din fostele partenere să se întoarcă la el.

20 oct. 2022, 22:57
Irinel Columbeanu spune adevărul! A apelat la vrăjitoare sau nu pentru a-și ține iubitele aproape

Afaceristul Irinel Columbeanu este subiectul unui scandal, după ce o presupusă fostă iubită a spus despre el că ar fi apelat la vrăjitoare pentru a-și ține lângă el partenerele. Bărbatul a venit cu o replică la acuzațiile care i se aduc.

Daiana, fosta iubită a afaceristului, a dezvăluit că Irinel a suferit după despărțirea de Oana Cojocaru, fosta lui iubită cu 40 de ani mai tânără. Dispus să facă orice ca femeia să se întoarcă la el, ar fi apelat la vrâji pentru a-i recâștiga dragostea.

Se pare că, Daiana este cea care l-a învățat pe afacerist să facă astfel de ritualuri, fiind foarte receptiv, respectând cu exactitate fiecare vrajă învățată, dar în zadar.

„M-a rugat să-l învăț să facă vrăji, să se întoarcă aia, Oana, la el. Îl părăsise de puțin timp și o voia înapoi. Eu am început să-l învăț. Iar el pleca noaptea, să îngroape chestii, cu pelerina pe cap. Unele vrăji trebuie date pe apă, altele arse, altele îngropate. El se ducea, noaptea, să îngroape, cu o pelerină ca să nu fie recunoscut.”, a declarat Daiana, conform cancan.ro.

Citește și: Irinel Columbeanu uimește la 65 de ani. „Îmi plac fetele de 18-20 de ani”

Irinel Columbeanu a venit cu replica

Afaceristul i-a răspuns Daianei, dar nu a confirmat sau infirmat spusele femeii legate de practicile vrăjitorești. Acesta a ocolit subiectul și doar a adus câteva critici la adresa tinerei.

„Nu știu la ce se poate cineva aștepta de la dezvăluiri făcute de o asemenea persoană, care știm cu toții cu ce se ocupă. Din acest punct de vedere, eu am comentat la vremea respectivă și nu vreau să mă repet. Să fie sănătoasă. Cred că e modul ei de a-și câștiga existența, pe lângă altă activitate.

Nu vreau să comentez dacă este adevărat sau nu ce povestește. Doar că sursa acestei informații mi se pare dubioasă. Chiar nu înțeleg de ce orașul acesta este poluat de asemenea fete. Care văd că fac aceste dezvăluiri, inclusiv a ocupației lor, fără să aibă nicio repercusiune.”, a declarat Irinel Columbeanu.

Citește și: Irinel Columbeanu este extrem de mândru de fiica sa. Care este planul pe care l-a pus la cale afaceristul împreună cu Monica Gabor pentru viitorul Irinei