Dorian Popa, de urgenţă la spital. Ce a păţit artistul: „Sângerarea nu se poate opri”

Dorian Popa a ajuns de urgenţă la spital, după ce a început să îi sângereze o ureche. Artistul şi-a anunţat fanii de ce a păţit şi i-a sfătuit să nu mai folosească beţişoare de urechi, asta în cazul în care o fac.

18 aug. 2021, 09:18
Dorian Popa, de urgenţă la spital. Ce a păţit artistul: „Sângerarea nu se poate opri”
Dorian Popa, de urgenţă la spital

Dorian Popa

, de urgenţă la spital. Artistul şi-a panicat fanii când a postat pe  InstaStory mai multe filmuleţe cu el, în care spunea că îi sângerează o ureche şi nu se mai opreşte. Totul s-a întâmplat după ce a folosit beţişoare de urechi.

Dorian Popa, de urgenţă la spital

Aviz amatorilor, nu vă băgați bețigașe în ureche indiferent de ce vă spune creierul. Am făcut-o lată, îmi curge sânge din urechea asta. Sunt la ORL. Sângerarea nu se poate opri, am dat cu bățul de mânerul ciocănașului, la milimetri de timpan”, a spus Dorian Popa pe Instagram.

Medicii spun că cerumenul secretat de urechi are rolul de a proteja impotriva germenilor si a bacteriilor. În fiecare zi urechea secretă o cantitate nouă de ceară, așa că prin folosirea în mod repetat a bețișoarelor cu vată nu facem decât să împingem ceara în interiorul urechii.

Corpul nostru are un echilibru, se curăță el singur, urechile se curăță singure. Se formează de la zi la zi, strat dupa strat, împins spre timpan se formează dopul de ceară”, explică dr. Ana Maria Apostol, medic specialist ORL.

În plus, folosite cu neatenție, bețișoarele pot chiar să zgârie urechea, iar aceste mici leziuni se pot infecta și pot duce la apariția otitei externe. „Noi trebuie să spălăm în pavilion urechea și să o ștergem după baie, doar stergem pavilionul și atâta tot”, precizează dr. Ana Maria Apostol.

Citeşte şi: Dorian Popa, la un pas de moarte după ce un bărbat a încercat să-l lovească cu mașina. ”Mi se face pielea de găină”

Artistul şi-a luat un cadou în valoare de 55.000 de euro

„Mi-am comandat un Rolex Sky Dweller Full Gold, de 55.000 de euro, care sper să ajungă miercuri. Și am mai primit muuultă iubire și susținere de la soția mea, alături de care le-am reușit pe toate”, a dezvăluit Dorian Popa pentru click.ro.

Recent, Dorian Popa a declarat că a refuzat un contract de imagine de 100.000 de euro. „A fost un contract de peste 100.000 de euro să promovez un studio de videochat. Și am zis că n-am cum. În primul rând, e o chestie în care eu nu cred, este o chestie care nu consider că duce la upgrade-ul societății și la a fi mai bun. Dacă există și este legală, ok. Statul decide ce se întâmplă, nu eu. Dar eu nu am cum să promovez asta.

Pentru că eu vreau ca tineretul să creadă în altceva. Să creadă în alte lucruri, în alte valori. Eu nu pot să aduc asta în fața omului”, a declarat artistul într-un interviu acordat în cadrul podcastului „8, 8 şi ceva, FIX, cu Smiley”.