Dorian Popa, declaraţie surprinzătoare la „Mireasă pentru fiul meu”: „Am nevastă”

Dorian Popa şi-a luat prin surprindere fanii. Prezent în platoul emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", acesta a spus că are nevastă. Dorian Popa are o relaţie de trei ani cu frumoasa Claudia.

29 aug. 2016, 16:04
Dorian Popa, declaraţie surprinzătoare la „Mireasă pentru fiul meu”: „Am nevastă”

Prezent în platoul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, Dorin Popa a vorbit despre viața lui personală și a cântat ultimul lui single „Buze”.

Acesta a surprins pe toată lumea când a zis „Am nevastă”.

Dorian Popa şi iubita lui, Claudia, sunt împreună de trei ani şi deocamdată, nu şi-au pus problema nici să se căsătorească, nici să facă un bebe.

Dorian Popa este unul dintre cei mai sexy cântâreți din România, iar toate adolescentele sunt înnebunite după el. A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel, serial care a primit premiul pentru „cel mai bun debut” la Gala Premiilor VIP. Dorian este masterand al Facultății de Relații Publice în Marketing din cadrul A.S.E.

Citeşte şi Cele mai fierbinţi scene în 2016. Dorian Popa şi-a lăsat iubita fără sutien în apă, iar apoi s-au dezlanţuit GALERIE FOTO