Dorian Pop, anunț-șoc pentru fani. Artistul s-a accidentat grav. ”Mergem să facem un RMN. Există mare probabilitate să fie rupt”

Dorian Popa este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce i se întâmplă. Seara trecută, cântărețul a avut parte de un ghinion și o clipă de neatenție a fost de ajuns să alunece și să se lovească puternic la genunchi.

31 ian. 2023, 18:25

Dorian Popa și-a îngrijorat fanii care îl urmăresc pe rețelele de socializare. Cântărețul a devenit unul dintre cei mai urmăriți antreprenori din showbiz-ul românesc și se bucură de câștiguri financiare, fiind unul dintre cei mai bogați artiști din România.

Seara trecută, celebrul cântăreț și influencer a apărut în cârje și bandajat la picior, pe contul său personal de Instagram.

Citiți și: Lovitură devastatoare pentru Dorian Popa! Iubita lui a fost implicată într-un accident rutier

Dorian Popa le-a povestit admiratorilor săi cum s-a accident la picior

Dorian Popa s-a apucat seara trecută de curățenie, însă nu s-a echipat corespunzător și nu a ținut cont de faptul că afară temperaturile erau scăzute și se formase gheață. Influencerul a spus că a mers să spele rampa în adidași, la -2 grade Celsius,  moment în care a alunecat pe gheață și s-a lovit destul de tare la genunchi.

Cu toate acestea, Dorian Popa este optimist și a făcut haz de necaz despre incident și a povestit cu zâmbetul pe buze cum s-a întâmplat totul.

”Există mare probabilitate să-mi fie rupt genunchiul azi-noapte pe gheață. Aflăm azi. Deci fraților, mergem să facem un RMN și să vedem ce urmează. Dumnezeu știe, nu mă mai speriați aiurea. Începe un nou capitol. Pe măsură ce trec anii, ligamentele sunt din ce în ce mai slabe și prostia din ce în ce mai mare. Uite așa începe un nou capitol, când vrei să speli rampa noapte la minus două grade în adidașii de sală, nu în bocanci. Astea sunt temporare (nr. cârjele), orteza o am împrumutată la cineva… Fraților, alții se zbat să trăiască”, a spus Daniel Popa pe Instagram, conform wowbiz.ro

Recent, Dorian Popa și-a văzut visul devenit realitate și a devenit proprietarul unui Lamborghini Huracan, care a costat 300.000 de euro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Citiți și: Reacția lui Dorian Popa când o cerșetoare i-a cerut să-i schimbe 10 euro. Replica neașteptată a artistului: „De ce nu vorbiți în română, doamnă?”