Dorian Popa nu a uitat de unde a plecat. Artistul le-a dat o lecție de viață fanilor

Dorian Popa nu a uitat de unde plecat. Deși în prezent nu are nicio grijă din punct de vedere financiar, lucrurile nu au stat așa dintotdeauna. Artistul le-a dat o lecție de viață fanilor săi.

28 ian. 2021, 12:18
Dorian Popa nu a uitat de unde a plecat. Artistul le-a dat o lecție de viață fanilor

Dorian Popa nu a uitat de unde a plecat. Artistul se numără printre cei mai îndrăgiți cântăreți din industria muzicală din România și reușește întotdeauna să fie în atenția presei, fiind lăudat pentru gesturile pe care le face sau despre modul în care se afișează în mediul online.

Citește și: Cinci fetiţe au rămas orfane după ce mama lor a murit de Covid, poveste dramatică. „Ne-a trimis un sărut când avea masca aia pe faţă”

Recent, Dorian Popa și-a surprins fanii cu un mesaj pe care l-a postat pe contul său de Instagram. Artistul a vorbit despre perioada în care locuia la cămin, despre drumul pe care îl făcea zilnic până la metrou, dar mai ales despre faptul că Dumnezeu i-a fost mereu alături. Dorian Popa a reușit să le dea, din nou, o lecție de viață celor care îi iubesc și îl apreciează atât de mult.

Dorian Popa nu a uitat de unde a plecat: ”De MULTE ori, Dumnezeu îmi aduce aminte de drumul, la picior, de la căminele ASE Belvedere până la METROU la CRÂNGAȘI. ȘTIE că NU uit, dar un ”kind reminder” NU STRICĂ NICIODATĂ. TE IUBESC, DOAMNE”, se arată în mesajul postat de Dorian Popa pe contul său de Instagram.

Dorian Popa vine cu un anunţ uluitor la început de an. Artistul a decis să îşi schimbe prenumele din buletin. Mai exact, Dorian Popa vrea să mai adauge în cartea de indentitate și numele melodiei care l-a făcut celebru: ”Hâtz”. După ce melodia „Hâtz” a devenit hit și i-a adus un sucees fulminant, Dorian Popa dorește acum ca să își schimbe prenumele.

Cât câștigă Dorian Popa din YouTube

Dorian Popa duce în prezent o viață fără griji din punct de vedere financiar, acesta deține mașini scumpe și recent și-a construit casa visurilor sale. Artistul se numără printre cei mai bine cotați vloggeri din România, iar recent a mărturisit fanilor săi suma pe care o câștigă din Youtube.

”Din vizualizări faci între 7 și 15.000 de dolari pe lună și dacă mai faci și publicitate bine gândită poți să te duci între 20 și 40.000 de euro pe lună, deci plus vizualizările, te duci undeva între 30 – 50.000 și dacă mai ai și contracte pe un an, cum am eu, sar de o sută lejer”, a declarat Dorian Popa, potrivit alephnews.ro.