Câţi bani câştigă Dorian Popa din YouTube. Are 2 milioane de abonaţi

Câţi bani câştigă Dorian Popa din YouTube. Chiar dacă a fost un an greu pentru toată lumea, mai ales pentru artişti, din cauza pandemiei de coronavirus, unii se descurcă foarte bine. Artistul face bani frumoşi cu ajutorul platformelor de socializare, dar şi de pe urma contractelor de publicitate.

22 ian. 2021, 13:21
Câţi bani câştigă Dorian Popa din YouTube. Are 2 milioane de abonaţi
Artistul face bani frumoşi cu ajutorul platformelor de socializare, dar şi de pe urma contractelor de publicitate

Câţi bani câştigă Dorian Popa din YouTube. Artistul a răspuns la la întrebarea „Câți bani poți să faci dintr-un cont de YouTube de 2 milioane de abonați?”, iar, în cazul său, cântărețul poate sări de 100.000 de euro pe lună.

Citeşte şi: Dorian Popa a ajuns la spital. De ce și-a bandajat nasul. VIDEO

Câţi bani câştigă Dorian Popa din YouTube

Din vizualizări faci între 7 și 15.000 de dolari pe lună și dacă mai faci și publicitate bine gândită poți să te duci între 20 și 40.000 de euro pe lună, deci plus vizualizările, te duci undeva între 30 – 50.000 și dacă mai ai și contracte pe un an, cum am eu, sar de o sută lejer”, a declarat Dorian Popa, la Aleph News.

Dorian Popa îşi schimbă numele din buletin

Dorian Popa vine cu un anunţ uluitor la început de an. Artistul a decis să îşi schimbe prenumele din buletin. Mai exact, Dorian Popa vrea să mai adauge în cartea de indentitate și numele melodiei care l-a făcut celebru: ”Hâtz”.

Citeşte şi: Dorian Popa, audiat de Poliţie. Ce faptă a comis artisul şi ce sancţiune a primit

După ce melodia „Hâtz” a devenit hit și i-a adus un sucees fulminant, Dorian Popa dorește acum ca să își schimbe prenumele.

Popa Dorian Laurențiu, cu domiciliul în (…) județul Ilfov, născut la data de 7 august 1988, (…) solicită schimbarea prenumelui numelui său din Dorian-Laurențiu în acela Dorian-Hâtz, spre a se numi Popa Dorian-Hâtz”, potrivit unui anunț publicat în Monitorul Oficial.

Dorian Popa și-a câștigat fanii prin numeroasele piese muzicale pe care le-a lansat până acum, ”Hâtz” fiind printre cele mai cunoscute melodii, lansată în 2018.

De asemenea, ”Hâtz” nu a fost scris doar în buletin, ci a fost scris şi pe maşină chiar de amicul său, Selly.


loading...