Dorian Popa nu mai plăteşte factura la curent. Ce soluţie a găsit: „Mă încântă fabulos de tare”

Dorian Popa nu mai plăteşte factura la curent. În timp ce românii se confruntă cu facturile enorme la energie electrică, dar şi la gaze, artistul a găsit soluţia, care, spune el, l-a scăpat de grija facturilor şi nu mai este obligat să le plătească.

28 oct. 2022, 10:23
Dorian Popa nu mai plăteşte factura la curent. Ce soluţie a găsit: „Mă încântă fabulos de tare”
Dorian Popa nu mai plăteşte factura la curent

Dorian Popa nu mai plăteşte factura la curent. Cântăreţul este în culmea fericirii, pentru că a devenit independent din punct de vedere energetic, adică şi-a instalat panouri fotovoltaice.

Acesta mărturisea în urmă ce ceva timp, pentru Spynews.ro, că a investit suma de 20.000 euro în panouri fotovoltaice, după ce a fost supărat din cauza unei facturi de 9.000 lei pe care a primit-o anterior.

Citeşte şi: Dorian Popa este pe punctul de a obține 300.000 de euro. Ce trebuie să facă artistul pentru a încasa suma colosală: ”Mi-e frică, dar îmi risc pielea”

Dorian Popa nu mai plăteşte factura la curent

Eu sunt cu inima, nu că plină, ci dau pe afară de fericire când mă gândesc că absolut toată proprietatea mea este, acum, independentă din punct de vedere energetic.

Ce credeți, nu mai plătesc factura la curent, am dat și ditamai factura pe panouri, să nu mă înțelegeți greșit și nici nu vreau să induc treaba în eroare și să se gândească lumea că de ce n-am și eu panouri să nu mai plătesc factura.

Până când te amortizezi, e altă poveste. Dar, ideea e că indiferent ce se va întâmpla cu prețul kw-ului, eu sunt acoperit. Am dat o dată banii și nu îi mai dau pe viitor în mod eșalonat, mă încântă fabulos de tare”, a declarat Dorian Popa în vlogul său.