Veste tristă primită de Dorian Popa. Artistul a anunţat decesul: „Dumnezeu să o odihnească în pace”

Veste tristă primită de Dorian Popa. Artistul și-a încheiat ziua de luni nu tocmai bine, însă anunţul l-a făcut să reamintească tuturor ce este cu adevărat important în viață, după ce a aflat că Andreea, o tânără bolnavă pe care a încercat s-o ajute, s-a stins.

04 oct. 2022, 18:25
Veste tristă primită de Dorian Popa. Artistul a anunţat decesul: „Dumnezeu să o odihnească în pace”
Veste tristă primită de Dorian Popa

Veste tristă primită de Dorian Popa. Cântăreţul se implică în multe cazuri umanitare, la fel a făcut şi în cel al Andreei, la care s-a dus personal, încercând să-i aline suferinţa. Însă, intervenția lui nu a fost de ajuns pentru a o ține în viață pe tânără.

Veste tristă primită de Dorian Popa

Luni seară, Dorian Popa a primit un mesaj în care i s-a dat vestea că Andreea nu mai este printre cei vii. Totuși, persoana care l-a anunțat, cea care le-a și făcut legătura celor doi, i-a mulțumit pentru că a vizitat-o pe tânără, aceasta fiind ultima ei dorință.

A murit Andreea, cea cu transplantul de celul la care te-am rugat să mergi la medic. Îți mulțumesc din suflet, pentru că a fost ultima dorință a ei, de a te vedea … atât de mult m-a rugat să vorbesc cu tine, să te vadă. Îți mulțumesc, om minunat. Dumnezeu să o odihnească în pace acolo unde nu există durere și întristare!”, este mesajul primit de artist.

Odată cu distrubuirea anunţului trist, artistul a scris câteva cuvinte pentru urmăritorii săi: „Când vi se pare că aveţi probleme, mai gândiţi-vă o dată… Când nu ştiţi de ce să zâmbiţi, mai gândiţi-vă o dată….”.

Citeşte şi: Micutzu vrea să-şi ia casă în „Hâtz Residence”, cartierul construit de Dorian Popa. Vlogger-ul este entuziasmat: „Îi fac cadou o piscină!”

Secretul bine ascuns al lui Dorian Popa

Chiar dacă este unul dintre cele mai populare şi deschise vedete din showbiz, sunt lucruri pe care fanii nu le cunosc despre artistul lor preferat. Dorian Popa recunoaşte că are şi el viciile lui, însă nu le-ar postat niciodată în mediul online.

Artistul este de părere că lumea ar fi mai bună dacă ar fi mai empatică şi mai bună cu cei din jur. Chiar dacă credea, la fel ca mulţi alţii, că pandemia va schimba ceva, nu s-a întâmplat asta. Cu toate astea, el încearcă să fie o variantă mai bună a lui în fiecare zi.

Faptul că uneori mai fumez atunci când sunt stresat, asta ar fi prima chestie pe care nu aş posta-o pe Internet. Nu vreau să încurajez așa ceva și nu doresc să dau un exemplu negativ celor care mă apreciază. Apoi, faptul că mai înjur și eu. Niciodată nu o să apar pe YouTube sau Instagram înjurând. Știu că pentru unii a înjura acum este ceva cool, eu nu vreau să fiu cool prin asta. Pot să înlocuiesc o înjurătură, de exemplu, cu „Să moară Jaxana” sau cu altceva. Prefer să fiu 99% natural și acel 1% care poate sunt înjurături să le păstrez pentru mine.

Uite, acum câteva luni am fost în podcast la Radu Țibulcă, unde am vorbit despre credință. Mulți s-au mirat când am spus că sunt o persoană credincioasă. Și atunci m-a întrebat Țibulcă: Dar nu ți-e frică să îți asumi că ești credincios? Pentru mulți chestia asta e ceva lame. Și, acuma pot să înjur și să zic, f***-i mama mă-sii că nu înțeleg de ce oamenii nu înțeleg că dacă ne-ar păsa mai mult unii de alții, lumea ar fi mai bună.

Vreau să fac din credință ceva cool. Cred că automat vom fi mai respectuoși, mai iubitori. Uite, când a venit pandemia, toată lumea credea că ne vom uni, că vom fi mai buni. Nu a fost chiar așa. Mă așteptam ca oamenii să fie mai buni. Dimpotrivă, s-a întâmplat opusul. Nu e bine ce se întâmplă deloc”, a declarat Dorian Popa, pentru Fanatik.ro.