Dorian Popa este pe punctul de a obține 300.000 de euro. Ce trebuie să facă artistul pentru a încasa suma colosală: ”Mi-e frică, dar îmi risc pielea”

Dorian Popa își cunoaște valoarea și nu se mulțumește cu puțin. Ca să participe la gala RXF 43 care va avea loc în februarie 2023, artistul a cerut suma de 300.000 de euro.

23 oct. 2022, 10:53
Dorian Popa este pe punctul de a obține 300.000 de euro. Ce trebuie să facă artistul pentru a încasa suma colosală: ”Mi-e frică, dar îmi risc pielea”

Dorian Popa va participa la gala RXF 43 care va avea loc anul viitor în luna februarie. Asta cu o condiție pentru că artistul nu are de gând să își riște pielea degeaba.

Vedeta le-a cerut organizatorilor galei o sumă astronomică ca să intre în cușca de MMA, însă el nu se va lupta cu oricine ci cu unul dintre cei doi grei a ai rap-ului românesc, Cheloo sau Grasu XXL. Dorian Popa mărturisește că nu este bătăuș din fire și că vede întreaga situație ca pe o afacere profitabilă, dar și ca pe o provocare.

Citește și Dorian Popa, atac dur după moartea lui Nosfe: „De ce te-ai lăuda cu așa ceva, nebunule?”

„Nu știu dacă urmează să intru, am avut niște discuții cu dânșii și da… Eu nu vreau să intru cu nimeni în cușcă, dar mi s-a părut un business interesant din toate punctele de vedere și un challenge. Nu sunt eu bătăuș și nu promovez chestia asta, dar ăsta este un sport mai presus de orice. Și am fost întrebat, la un moment dat, cu cine m-aș vedea și am considerat că m-aș vedea în ring cu niște persoane alături de care să am și un sens. Că altfel așa… să te bați ca chioru′… Dar știu că și existența mea i-a deranjat și probabil de aceea am dat acele nume. Eu sunt un pacifist convins și înnăscut. Dar dacă este un business bun, pentru că sunt un businessman convins, dacă e un contract care să-mi onoreze cerințele, mi-aș risca pielea și la propriu și la figurat. De ce nu?!”, a spus Dorian Popa, pentru CANCAN.RO.

Deși îi este teamă să intre în ring, pentru suma de 300.000 de euro, Dorian Popa spune că este dispus să își asume orice fel de risc.

„Sunt sportiv, nu se moare în ring acolo. Ce nu te omoară, te face mai puternic. Mie mi se pare o provocare funny.

Mă bucur că am fost un promotor și că sunt un promotor în continuare, consider că aceea este valoarea mea (nr. 300.000 de euro-bani pe care Dorian Popa i-a cerut pentru a se lupta în gala RXF), dacă și altcineva mai consideră, bine, dacă nu… iarăși, foarte bine. Viața mea merge destul de frumos înainte, adică nu e o chestie definitorie. Dacă se leagă această nebunie, hai să fim nebuni până la capăt.

Normal că mi-e frică să mă lupt, ce crezi că sunt RoboCop?! E un sport destul de violent, Ferească Dumnezeu, ceasul rău, pisica neagră… Se pot întâmpla accidentări serioase, motiv pentru care mă aștept la orice, îți dai seama și îmi este și frică, dar repet dacă e un business care îmi respectă cerințele, înseamnă că îmi respectă marjele de eroare pe care eu mi le-am luat. Și aceste marje au dus la alcătuirea acestui preț. O potențială accidentare, o potențială incapacitate de muncă în perioada următoare meciului… E un sport de contact destul de violent.

Raportat la business-ul internațional nu merită banii, raportat la România da. Dar este un sport care se practică, adică nu te duci la tăiere. Să spunem că începem să deschidem niște porți în România. Azi cer eu 300, mâine cere altul 500 și uite așa, ușor, ușor, ne deșteptăm și noi la adevăratul nivel”, a mai spus Dorian Popa.

Citește și Veste tristă primită de Dorian Popa. Artistul a anunţat decesul: „Dumnezeu să o odihnească în pace”