Dorian Popa, primele declarații de pe patul de spital. Cum se simte după operaţie

Dorian Popa a fost supus, luni, unei operaţii de deviere de sept și acum are nevoie de o perioadă de recuperare. Vedeta şi-a anunţat fanii că lucrurile merg spre bine!

28 sept. 2021, 16:17
Dorian Popa, primele declarații de pe patul de spital. Cum se simte după operaţie

Dorian Popa, primele declarații de pe patul de spital. În ultima vreme, artistul a făcut mai multe investigații care se pare că nu au ieșit tocmai bune. Din acest motiv, Dorian Popa a mers la un specialist și a aflat că este nevoie să se opereze de urgență.

Dorian Popa, primele declarații de pe patul de spital

Dorian Popa a avut o intervenție de deviație de sept și acum are nevoie de o perioadă de recuperare, însă lucrurile merg în direcţia bună. Cântărețul a mărturisit, de pe patul de spital, că starea lui generală este una extrem de bună, fiind doar puțin amețit de la anestezie. În rest, se pregătește să se îndrepte către casă, unde se va relaxa o perioadă.

Dorian Popa, reacție când i s-a cerut certificatul de vaccinat la intrarea în restaurant: „E oficial. Acesta este viitorul”

„Mai avem câteva ore de trezire, să fie sub monitorizare situația, după care decolăm spre Domnești să mai inhalăm niște praf. Uitați-vă ce a ieșit din nasul meu, deci încă o dată, nu am avut nicio rinoplastie, nu îi schimbăm forma, că mie îmi place așa mare”, a scris Dorian Popa pe Instagram.

Acum ceva timp, Dorian Popa povestea că are probleme și la gât. Medicii l-au sfătuit să vorbească mai încet, deoarece lucrurile se pot agrava oricând. În plus, va trebui să mănânce mult mai puțin înainte de ora de somn, tot la recomandările medicilor specialiști.