Dorian Popa s-a trezit cu o factură IMENSĂ la electricitate şi este gata să ia măsuri: „Trebuie să devenim independenţi, pentru că treburile o iau razna”

Scumpirile din ultima perioadă, mai ales cele regăsite în facturile de energie electrică și gaze naturale l-au pus pe gânduri pe Dorian Popa, mai ales după ce a avut de plată suma de 8.400 de lei la curent.

19 sept. 2022, 23:42
Dorian Popa s-a trezit cu o factură IMENSĂ la electricitate şi este gata să ia măsuri: „Trebuie să devenim independenţi, pentru că treburile o iau razna”

Suma imensă care i-a fost facturată l-a făcut pe Dorian Popa să studieze atent facturile din ultimele luni, descoperind astfel că preţul energiei electrice aproape s-a triplat în ultima perioadă.

Motiv pentru care trage un semnal de alarmă în online pentru toți cei care-l urmăresc, explicându-le să fie mai atenți la ce plătesc și la cât consumă.

„Toată lumea voia să știe ce părere am eu despre facturile la curent. Dacă vorbeam de ceva până în 50% sau de dublarea lor, să zic că mai înțelegeam, dar s-au triplat. Urmează vremuri grele, ăsta e doar începutul.

Mi-am dat seama că ar trebui să fiu puțin mai atent, să nu mai fiu atât de delăsător și să nu mai plătesc tot ceea ce mi se bagă sub nas pentru motivul că muncesc și am bani. Am luat firul la despicat și am adunat toate informațiile.”, a declarat Dorian Popa  pe platforma YouTube, potrivit Wowbiz.

Citeşte şi: Oana Lis, dezvăluiri năucitoare despre lupta cu depresia: „E o boală cruntă, cazi mult. Nu puteam nici să mă spăl singură”

În consecință, pentru că știe că are o casă consumatoare de energie electrică, pentru viitor, Dorian Popa se gândește să facă o investiție deloc de neglijat, dar care să vină la pachet cu un set mare de avantaje.

Vedeta spune că, în contextul scumpirilor, mai ales că urmează să se instaleze iarnă, cel mai bine pentru români este să găsească o cale de a fi independenți la capitolul utilități. Vremurile ce vor veni părând de pe acum unele destul de grele.

„Mi-am dat seama că este din ce în ce mai bine să mă îndrept către alegerea panourilor solare. Este important să devenim independenți pentru că treburile o iau razna. Acum să vedem ce surprize vom avea la gaze. Pentru că acolo o să fie iar cu semne de exclamare în momentul în care o să vină primele facturi după ce se răcește afară”, a mai spus Dorian Popa.

@dorian.popaoficialfan♬ sunet original – DorianPopaOficialFan

Citeşte şi: iUmor sezonul 13, 18 septembrie 2022. Povestea tulburătoare a concurentei olimpice la geografie, care a ajuns să creeze conţinut pentru adulţi: „Am vrut să le predau copiilor geografia mondială, dar am ajuns să le predau adulţilor geografia corpului meu”