Oana Lis, dezvăluiri năucitoare despre lupta cu depresia: „E o boală cruntă, cazi mult. Nu puteam nici să mă spăl singură”

Starea de sănătate a fostului primar al Capitalei Viorel Lis este tot mai precară. Recent, soţia lui a făcut apel la oamenii de bine să o ajute cu donaţii astfel încât să-i poată cumpăra tratamentele şi să-i facă toate terapiile necesare soţului ei. În acest context, Oana a dezvăluit că, dacă nu ar fi fost psiholog să poată gestiona această situaţie, cu siguranţă ar fi fost copleşită şi ar fi clacat. Totodată, vedeta a rememorat perioada în care a suferit de depresie.

19 sept. 2022, 19:46

Oana Lis și soțul ei traversează acum o perioadă extrem de dificilă. Ajuns la 78 de ani, fostul edil nu se mai poate deplasa şi are dureri crunte, fiind dependent de Oana. Starea lui Viorel Lis s-a agravat brusc în luna august, după ce, în martie, fostul edil al Capitalei a suferit un infarct. Toate tratamentele şi terapiile au secat bugetul familiei Lis, astfel că, ajunsă la fundul sacului, Oana a apelat la bunăvoinţa oamenilor. Terapiile pe care le-a urmat Viorel erau cu atât mai costisitoare cu cât ele trebuia făcute la domiciliu, dat fiind faptul că bărbatul este acum greu deplasabil.

În ciuda perioadei pe care o traversează, Oana Lis îşi găseşte puterea necesară să îi ridice moralul soţului ei.

E o perioadă grea pentru noi acum, e foarte greu pentru el să stea numai în casă, e o persoană foarte activă. Acum îi arăt poze, îl înveselesc cu starea mea, îi mai povestesc cu cine m-am întâlnit. Cred că e important lucrul ăsta. Ultima oară, în spital, am stat la recuperare 10 zile, cu covid-ul iar 10 zile și mereu numai pe la doctori. Viața e o luptă și noi trebuie să luptăm.(…) Datorită oamenilor am putut să îi fac niște terapii lui Viorel, i s-au mai ameliora durerile și le mulțumesc din suflet pentru ajutorul financiar, pentru sfaturi.

Femei plecate la muncă în străinătate care au grijă de bătrâni acolo mi-au dat foarte multe sfaturi, lucruri pe care nu le știam. Le mulțumesc înzecit. A făcut terapiile acupunctură, cu oxigen, kinetoterapie, lucruri pe care, neputând să îl deplasez, trebuia să le fac acasă„, a mărturisit Oana Lis, pentru WOWbiz.

Citeste si Oana Lis a ajuns de urgenţă la spital. Vedeta are piciorul în ghips: „Am căzut”

Oana Lis, mărturisiri tulburătoare despre lupta pe care a dus-o cu depresia

Starea de sănătate precară a lui Viorel Lis nu este singurul necaz cu care s-a confruntat Oana. Recent, vedeta a clacat şi a căzut în depresie. A fost o perioadă în care îşi pierduse interesul chiar şi pentru cele mai banale activităţi. A avut, însă, norocul de a avea aproape o prietenă foarte bună.

Când eram în depresie, plecam aranjată de acasă. Lumea nu știa ce e în sufletul meu. Dacă nu aș posta pe Facebook ce trăiesc, lumea ar zice că sunt super bine, pentru că asta e forța mea, puterea mea. De când eram mică, am învățat de la mătușa mea că o femeie trebuie să aibă manichiura făcută, chiar dacă nu aveam bani. Îmi place să mă aranjez și nu sunt îmbrăcată scump. În perioada asta, cât am fost în depresie, mi-a fost alături exact cine nu mă așteptam. Am avut momente în care nu puteam nici să mă spăl singură și m-a ajutat o prietenă, Ruxi, îi mulțumesc pe această cale, care venea și mă spăla și pe cap acasă și pe corp. Depresia e o boală cruntă. Cazi foarte mult, dar în aceeași măsură există și terapii care să te scoată din starea de nefericire„, a mai dezvăluit vedeta potrivit sursei citate.

Citeste si Oana Lis, detalii sfâşietoare despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Nici nu mai poate sta în fund. Urla noaptea de durere”