Gest superb făcut de Medana, de ziua ei. Soția lui Alin Oprea a donat cartea de poezii pe care a scris-o pentru a ajuta mai multe persoane nevăzătoare. ”Cel mai frumos cadou de ziua mea” / Exclusiv

Medana, soția lui Alin Oprea, a făcut un gest superb de ziua ei de naștere. A donat mai multe volume cu cartea de poezii pe care a scris-o, pentru a ajuta mai multe persoane nevăzătoare. Medana Oprea spune că acesta a fost cel mai frumos cadou de ziua ei.

11 dec. 2023, 14:15

A fost un weeekend de vis pentru Medana Oprea. Soția lui Alin Oprea și-a aniversat ziua de naștere, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul special.

Nobilă și mereu deschisă la nevoile celor din jurul ei, Medana Oprea a acceptat să facă un gest de mare valoare pentru aproapele ei aflat în nevoie.

Medana Oprea a decis să doneze mai multe volume de poezii, carte pe care a lansat-o chiar în această toamnă la nunta cu îndrăgitul artist, iar banii de pe urma licitației să fie donați unor persoane nevăzătoare.

Tânăra a vândut șase cărți cu suma de 2.900 de lei, bani care s-au îndreptat spre cazul umanitar amintit mai sus. De altfel, soția artistului a devenit cea mai scumpă poetă din România. Medana Oprea a povestit, în exclusivitate pentru RomâniaTV, cât de important a fost acest moment pentru ea, dar și câtă bucurie a avut în suflet să facă un asemenea gest. Ba chiar ne-a spus că acesta a fost cel mai frumos cadou de ziua ei.

Am fost sărbătorită atât în timpul evenimentului, cât și într-un cadru privat, alături de oameni excepționali care mi-au făcut niște cadouri superbe. Momentul care mi-a bucurat sufletul a fost acela in care am vândut 6 cărți ale mele cu autograf care s-au licitat cu suma de 2900 lei, iar bănuții au fost donați Asociației de Nevăzători din Arad. Ei aveau nevoie de căldură în clădirea unde își desfășoară activitatea de kinetoterapeuți și, din fericire, am reușit mână de la mână să adunăm fondurile necesare, acesta fiind cel mai frumos cadou de ziua mea”, a spus Medana Oprea.

Și pentru că nicio faptă bună nu rămâne nerăsplătită, Medana a fost recompensată pe deplin pentru fapta ei măreață. Alin Oprea a decis să-i facă o surpriză de neuitat femeii care i-a schimbat viața. Îndrăgitul artist i-a pregătit o seară de poveste soției sale. În plus, a vrut ca totul să fie perfect și s-a gândit la toate detaliile, inclusiv la mâncarea servită, aceasta fiind exclusiv de post pentru Medana, care postește până în ziua de Crăciun.

Am avut parte de o zi de naștere plină cu emoții și bucurie. Soțul meu Alin m-a luat prin surprindere și fără să bănuiesc nimic mi-a organizat o petrecere surpriză, ajutat de nașa noastră, care a făcut în așa fel încât toate să iasă impecabil. Am fost foarte impresionată de faptul că mi-au pregătit preparate delicioase pentru post și pănă și tortul meu a fost tot de post, iar asta m-a impresionat cel mai tare’‘, ne-a spus Medana.

Surprizele nu s-au terminat, pentru că tânăra sărbătorită a avut parte și de un moment artistic, Medana interpretând într-un mod sublim melodia Carusso, alături de marele tenor Sorin Lupu, cel care i-a fost alături și la nuntă.

CITESTE SI: EXCLUSIV| Imagini de poveste de la nunta anului! Medana și Alin Oprea, petrecere de vis cu sute de invitați. Detalii incendiare de la marele eveniment

De asemenea, Medana a fost răsfățată cu mai multe daruri de suflet, iar ziua ei de naștere s-a transformat într-o poveste pe care și-o va aminti cu drag peste ani. Iar drept recunoștință pentru acest lucru, Medana a mers la biserică pentru a mulțumi Lui Dumnezeu pentru toată binecuvântarea pe care i-o oferă în viață.

Am avut și un moment artistic alături de marele tenor Sorin Lupu de la Opera din Cluj, unde am interpretat melodia Carusso, iar soțul meu Alin Oprea a încheiat evenimentul cu un concert aplaudat la scară largă. Doresc să le mulțumesc în mod special nașilor mei, pentru faptul că au făcut o zi atât de specială din ziua mea de naștere, iar prietenei mele dragi, Pompilia Szellner, pentru cadoul absolut superb, un cadou valoros de suflet pe care îl prețuiesc enorm. Îi mulțumesc, de asemenea, și prietenei mele de suflet, Sonia Trifan, pentru cadoul ei. Și nu în ultimul rând soțului meu, copiilor mei, mamei mele Emilia, tatălui meu Alexandru, pastorului brazilian Hilton Santos și tuturor oamenilor din mediul online care mă susțin și îmi sunt alături mereu. Mulțumiri cu recunoștință!”, a declarat Medana Oprea.

De asemenea, nu în ultimul rând, înainte de Sărbători, Medana Oprea a transmis un mesaj emoționant fanilor ei și ai lui Alin Oprea, dar și tuturor cititorilor RomâniaTV care îi iubesc și îi respectă.

Fii iubire, fii lumină, fii bunătate! Fiecare om poate străluci în sufletul și în viața cuiva precum o stea. Dăruind suntem lumină! Așa sunteți voi în viața mea, cei care mă iubiți și îmi sunteți alături”, a spus Medana Oprea pentru RomâniaTV.

CITESTE SI: Bucurie fără margini pentru Medana, soția lui Alin Oprea, după nuntă. Primul ei volum de poezii a avut un succes răsunător. ”Nici prin gând nu mi-a trecut că voi ajunge atât de departe”