Dorian Popa și Babs s-au împăcat? Prima reacție a artistului după ce a fost la ziua fostei iubite: „Am simțit atunci când am îmbrățișat-o”

Dorian Popa și Babs s-au împăcat? Artistul a lămurit de curând controversele legate de prietenia dintre el și Babs, spunând că au rămas în relații bune, chiar dacă nu mai formează un cuplu. Recent, a fost prezent la ziua de naștere sărbătorită în avans a fostei sale iubite.

19 ian. 2024, 08:41
Dorian Popa și Babs s-au împăcat? Prima reacție a artistului după ce a fost la ziua fostei iubite: „Am simțit atunci când am îmbrățișat-o”
Dorian Popa și Babs s-au împăcat?

Dorian Popa și Babs s-au împăcat? Cântărețul spune că nu avea cum să lipsească de la ziua de naștere a fostei sale iubite, mai ales că sunt prieteni și era un moment atât de special pentru ea. A mărturisit că încă suferă, în urma despărțirii, dar este convins că a fost o decizie bună.

Citește și: VIDEO Dorian Popa, anunţul începutului de an după ce a fost prins drogat la volan: „Când vrea Doamne Doamne…”

Dorian Popa și Babs s-au împăcat?

Am fost la ziua ei pentru că m-am simțit bine atunci când am îmbrățișat-o, m-am simțit bine și m-am simțit bine pentru că știam că ne putem îmbrățișa fără să ne mușcăm de carotidă și îmi doresc și sunt sigur că și ea își dorește să fim fericiți și atunci când ne vedem, să ne zâmbim.

E o altă chestie pe care o recomand tuturor celor care își găsesc sfârșitul relației. De ce să te uiți în urmă cu ură și încrâncenare, dacă lucrurile oricum s-au terminat? Zâmbește, că încheierea e acolo”, a declarat Dorian Popa, în podcastul moderat de Radu Țibulcă.

@danutpet12 #dorianpopa ♬ sunet original – Clipuri Tiktok

Dorian Popa a vorbit și despre Cheluțu, animalul de companie al celor doi. Artistul spune că atât el, cât și Babs, se ocupă de patruped, mai ales că amândoi îl consideră copilul lor.

Cheluțu este când la mine, când la ea, este precum copilul nostru. Ar fi fost penibil să nu ne înțelegem bine, având în vedere că trebuie să îl dăm pe Cheluțu de la unul la altul. Ce era, să ne înjurăm când Cheluțu pleca de la unul la altul”, a mai spus artistul.