Dorian Popa și Cheluțu sunt de nedespărțit! Artistul are grijă de patrupedul său mai ceva ca de un copil. Imaginile care au făcut furori pe internet

Toată România știe că Dorian Popa și Cheluțu sunt de nedespărțit, însă, puțini sunt cei care știu cât de atent și grijuliu este, de fapt, artistul cu patrupedul cu care a înnebunit internetul. Recent cei doi au fost surpinși într-o ipostază care i-a emoționat pe fani.

23 feb. 2024, 08:54

Dorian Popa și Cheluțu sunt de nedespărțit! Atunci când vine vorba de Cheluțu, Dorian Popa nu mai ține cont de nimeni și nimic și are grijă să îi ofere toată dragostea și atenția de care are nevoie.

Citește și Dorian Popa, în lacrimi în faţa lui Teo Trandafir: „Uite-aşa se pansează sufletul şi se-nchid rănile” Ce i-ar cere lui Dumnezeu dacă l-ar întâlni

Dorian Popa și Cheluțu sunt de nedespărțit!

Zilele trecute, vloggerul a fost surprins de paparazzii SpyNews.ro pe străzile din Capitală într-o ipostază care i-a impresionat atât pe trecători, cât și pe internauți.

Acesta a ieșit dintr-o clădire de birouri împreună cu Cheluțu pe care, la un moment dat, l-a băgat în portbagaj și asemeni unui tată grijuliu, l-a îmbărcat cu o vestă.

Gestul extrem de tandru al artistului le-a impresionat pe două tinere care treceau pe lângă mașina sa de lux, dar și pe internauții care au văzut imaginile ce scot la iveală legătura specială dintre cei doi, dar și latura sensibilă pe care Dorian Popa o are.

Până în acest moment, nimeni și nimic nu a putut să îl despartă de Dorian Popa de Cheluțu, nici măcar fosta lui iubită. După ce s-a despărțit de Babs, artistul și-a asumat creșterea și bunăstarea patrupedului care produce sute de mii de euro.

„Mi-e frică să nu mi-l fure cineva, să nu pățesc ca Lady Gaga. Eu sunt bodyguardul lui. A câștigat 150.000 de euro până acum. Chelutzu e prințul casei, are halat Versace”, spunea artistul în cadrul unui podcast.

La scrut timp după separarea de Dorian Popa, fosta lui iubită a precizat că ambii se vor ocupa de creșterea patrupedului, astfel că ei vor face cu schimbul privind întreținerea lui Cheluțu și se pare că artistul își face datoria cum nu se poate mai bine.

Dorian Popa câștigă o mulțime de bani din activitatea sa din online, dar și din piesele pe care le lansează. Însă, la veniturile artistului contribuie și câinele său, Cheluțu, care a făcut senzație în mediul online, după ce cântărețul a lasat o piesă cu animalul de companie.

Un internaut l-a întrebat pe artist dacă l-ar vinde pe Cheluțu pentru 100.000 de dolari, moment în care cântărețul a ținut să menționeze ce sumă i-a adus câinele său în conturi.

”Doamne-Doamne a avut un plan excepțional pentru Cheluțu și l-a făcut din cerșetor prinț. L-am adoptat pe Cheluțu fără niciun gând de a-l aduce în mediul online. Nici măcar o frântură de idee nu am avut în cap să fac din el persoană publică.

Se pare, însă, că Doamne-Doamne a vrut ca voi să-l iubiți, dar eu vă pot mărturisi că a depășit din punct de vedere contractual, de foarte mult timp, suma de 100.000 de dolari, așa că aș fi în pierdere dacă l-aș vinde pentru atât”, declara acum doi ani Dorian Popa.

Citește și Războiul dintre Călin Donca și Dorian Popa continuă. Cine are dreptate, potrivit avocaților: „Nu e neapărat de prejudiciu”