Dorian Popa și iubita sa au ajuns pe perfuzii. Ce s-a întâmplat cu cei doi

Dorian Popa și-a speriat fanii, după ce a postat pe reţelele sociale o fotografie în care apare alături de iubita sa, Babs, așa cum este cunoscută în spațiul public Claudia Iosif, cu perfuziile în mână!

18 mai 2022, 09:59
Dorian Popa și iubita sa au ajuns pe perfuzii. Ce s-a întâmplat cu cei doi
Dorian Popa și iubita sa au ajuns pe perfuzii

Dorian Popa și iubita sa au ajuns pe perfuzii. Cei doi și-au îngrijorat fanii după ce au apărut cu perfuziile în mână, dar artistul a explicat ce s-a întâmplat.

Dorian Popa și iubita sa au ajuns pe perfuzii. Ce s-a întâmplat cu cei doi

Artistul a menționat că, de fapt, perfuziile pe care și le administrează el și partenera sa de viață sunt ca să îi ajute, să le dea energie, vitalitate, stare de bine și să le mențină imunitatea la un nivel ridicat. „Când e bine, e bine și ne ține. E mingea mea anti-stres și branula. Am cablat-o și pe Babs la niște hidratare. Așa cum ai grijă de corpul tău, așa îl ai”, a scris Dorian Popa pe Instagram.

Ce cadou își face Dorian Popa de Ziua Copilului. Plătește un avans de 20 de mii de euro, 10% din preţul total

Fiind două persoane pasionate de sport, ducând un stil de viață sănătos, din când în când, pentru un bust de energie și sănătate, Dorian Popa și Babs apelează la specialiștii care le recomandă un cocktail de vitamine care să le dea energie și să le mențină imunitatea la un nivel ridicat.

Câți bani pe lună câștigă Dorian Popa din social media. Ce planuri are artistul cu afacerea în imobiliare