Dorian Popa, umilit public de Oana Zăvoranu. „Are zile în care mângâie pereții!” VIDEO

Dorian Popa și Oana Zăvoranu au format un cuplu pe micile ecrane, în serialul Sacrificiul, iar fanii lor au crezut inclusiv că s-a înfiripat ceva între ei și în realitate. Adevărul este cu totul altul, ba, mai mult, "Querida" l-a făcut praf pe vlogger!

08 apr. 2021, 11:38
Dorian Popa, umilit public de Oana Zăvoranu. „Are zile în care mângâie pereții!” VIDEO

Dorian Popa, umilit public de Oana Zăvoranu. Actriţa a făcut o serie de dezvăluiri șocante, care ne arată un Dorian Popa departe de imaginea pe care și-a construit-o public în ultimii ani. Acesta este acuzat că face scandal când nu primește produse pe gratis, dar și că poartă multe produse fake.

Dorian Popa, umilit public de Oana Zăvoranu

„E tăticul mocangiștilor! A apărut la un moment dat în 2011, în ceva ce nu mai ține nimeni minte.  L-am văzut într-o provocare când mânca mâncare de cățel. Eu vă spun o chestie pățită de mine. Aveam o filmare și purta niște adidași care costă vreo 1.000 și ceva de euro perechea. La un moment dat, îl vedeam în fiecare zi că schimbă perechile de două-trei ori pe zi. L-am întrebat: „Băi, nene, câte perechi ai?”. Și îmi zice el: „Am la portbagaj toate perechile!”. Mie, personal, mi-a recunoscut că are fake-uri. Aveam probleme la filmare cu el, cum vorbea el, îi spuneam: de ce țipi la 8 dimineața?”, a dezvăluit  Oana Zăvoranu.

Ce avere a primit Oana Zăvoranu de la mama sa! Vedeta a cheltuit milioane de euro

„S-a dus într-un magazin cu parfumuri și filma cu una. La un moment dat, văzând un vânzător că tot încerca parfumuri și zicea: ăla îmi place, ăla îmi place, i le-a dus la casă. Se duce la casă și zice: „Mi-ați pregătit parfumurile?”, la care vânzătorul îi zice: „Dacă doriți, vă putem oferi un mic discount!”. Când a auzit ăsta, i-a zis lu’ aia să închidă camera și a început să-și bage și să-și scoată în magazinul respectiv. De ce? Pentru că i-a spus: „Cum adică să vă plătesc?! Păi, voi să îmi dați două trei parfumuri moca, pe lună, că am venit aici cu camera!”. Eu am mai multe true story-uri ca asta, acestui băiețaș i s-a urcat la cap, crede că totul i se cuvine. Cum e, mă, cu rata la garsonieră? Cât vine? 18 milioane? Are zile în care mângâie pereții, mângâie frigiderul. E genul care are numai poze cu el dezbrăcat. Și-a făcut buzițe, are buzițe mai mari ca mine. Și-a făcut nasul ca o pătlăgică. Disperarea lui de a atrage proști… Se duce la doctori și le cere să se prefacă pentru prank-uri. Acest „mucio man” care se pozează în baie, cu prosopul”, a mai spus Oana Zăvoranu.