Ce avere a primit Oana Zăvoranu de la mama sa! Vedeta a cheltuit milioane de euro

Oana Zăvoranu dă cărțile pe față la șase ani de la moartea Mărioarei și vorbește despre averea uriașă pe care a primit-o.

09 mart. 2021, 12:45
Ce avere a primit Oana Zăvoranu de la mama sa! Vedeta a cheltuit milioane de euro

Ce avere a primit Oana Zăvoranu de la mama sa! Lucrurile nu au fost tocmai roz după moartea Mărioarei Zăvoranu, cu toate că cele două nu s-au înțeles niciodată, ”Querida” nu a putut terece peste decesul mamei sale.

Fosta soție a lui Pepe are o situația materială foarte bună după ce a primit o avere uriașă. Însă, Oana Zăvoranu susține că a trebuit să se lupte pentru toată această avere, în condițiile în care nu a existat niciun testament. Acum, la șase ani distanță, vedeta a declarat că a investit milioane de euro într-o clinică medicală pe care o deține alături de soțul său.  Mai mult decât atât, s-a extins cu ea în trei locații.

Citește și: 15 ani de la moartea tragică a Laurei Stoica. Cum arată viața fără artista iubită de toți românii

”Mama m-a lăsat cu multe belele pe cap. Vă amintiți că un an a durat să pot să intru în Agricomex. Cu dosare făcute de cei care dețineau 42%, cu balamuc, etc… Mama nu mi-a lăsat mie vreun testament. A trebuit să mă lupt cu toți psihopații pentru ce era al meu de drept. Banii i-am investit într-o clinică medicală care este și asta un succes cu mult peste așteptări pentru mine și un motiv de mândrie pentru că de la o clinică m-am extins în trei locații”, a declarat Oana Zăvoranu.

Ce avere a primit Oana Zăvoranu de la mama sa! De asemenea, vedeta a investit milioane de euro în parfumul său, de pe care a câștigat foarte mulți bani.

”Asta că tot nu eram eu o femeie de afaceri bună… Apoi am investit într-un parfum care, la fel, a fost un succes enorm și de pe urma căruia am câștigat foarte mulți bani, bani făcuți pe numele meu și seriozitatea mea față de brandul pe care îl reprezint”, a mai spus declarat vedeta, conform spynews.ro.


loading...