Dorian Popa va conduce un Lamborghini de 290.000 de euro! Cadoul fabulos primit din partea reprezentanței auto

Dorin Popa va pleca în cursul dimineții de luni în Italia, acolo unde va participa la dezvelirea mașinii pe care o va conduce și pentru care a trebuit să aștepte șase luni să fie gata. Artistul a spus că primit un cadou de 10.000 de euro de la reprezentații companiei de lux.

15 ian. 2023, 11:42

Dorian Popa a început anul în forță!

Celebrul cântăreț se află pe lista exclusivistă de la Lamborghini și mâine a anunțat că va pleca în Italia, acolo unde va participa la dezvelirea mașinii pe care o va conduce și pentru mașina plătit nu mai puțin de 290.000 de euro. El a povestit pentru playtech.ro, că a primit o invitație exclusivistă pentru a vizita prima fabrică din istorie a mașinilor de lux.

Citiți și: Dorian Popa a vândut prima casă cu 200.000 de euro. Pe ce a „spart” de urgenţă 65.000 de euro

Dorian Popa a primit un cadou de 10.000 de euro din partea reprezentanței Lamborghini

„Îmi plătesc ei tot, deplasare și cazare. Este un cadou din partea lor, de 10.000 de euro, a reprezentanței, nu primesc orice client, e un pachet prin care îți oferă cadou o vizită la prima fabrică Lamborghini din istorie și dezvelirea mașinii de satinul negru, în primul show Lamborghini. Nu m-a deranjat că a trebuit să aștept, pentru că am vrut o mașină nouă și am plătit un avans de 20.000 de euro încă de atunci. Am vrut să fie neagră, ca să o pot colanta mai bine. Prima oară va fi kaki, precum jeleul, pentru că vreau să semene cu surioara ei”, a spus Dorian Popa.

Dorian Popa are un succes enorm în afaceri, după ce s-a reprofilat dinspre cariera de artist care l-a făcut celebru. Zilele trecute, artistul a mai reușit să-și adauge în cont încă 200.000 de euro, după ce a mai vândut o casă din cele șase construite.

„Am mai vândut o casă, e a treia din cele șase pe care am dat-o. Prețul unei case e de 200.000 de euro. Mai am un teren pentru încă două vile și mai cumpăr altul de încă patru, tot lângă mine. Vreau să am cartierul meu, să mă împânzească. Azi la 8 dimineața eram deja pe șantier. Încasările trebuie să fie punctul de deblocare pentru o investiție imobiliară grandioasă, nu vreau să cheltui niciun leu din ce iau de acolo, ci să investesc în ceva mai bun. Am în cap să fac un cartier mare…În Domnești nu avem voie să facem blocuri, iar eu nu vreau să plec din Domnești”, a adăugat Dorian Popa, care este un fan înrăit al maşinilor de lux.

Citiți și: Dorian Popa a strâns o avere de peste 2 milioane de euro în 2022. Vedeta nu se oprește aici: „Trebuie să mai cumpăr un terenaș mic”