Dorian Popa a vândut prima casă cu 200.000 de euro. Pe ce a „spart” de urgenţă 65.000 de euro

Dorian Popa și-a făcut un cadou de 65.000 de euro de Crăciun, după ce a vândut prima casă din Hâtz Residence.

25 dec. 2022, 22:07
Dorian Popa a vândut prima casă cu 200.000 de euro. Pe ce a „spart” de urgenţă 65.000 de euro
Ce cadou și-a făcut Dorian Popa de Crăciun

Dorian Popa a câștigat sute de mii de euro de-a lungul anilor, așa că și-a permis mereu să-și facă orice poftă. Până acum a investit în imobiliare și în mașini, dar de data aceasta a decis să schimbe puțin lucrurile. Cu ocazia Crăciunului, influencerul și-a achiziționat un lanț de aur cu diamante în valoare de 65.000 de euro.

Citește și: Adevărata avere a lui Dorian Popa. Câţi bani a câştigat doar în 2022

În copilărie, Dorian Popa nu și-a permis lucrurile pe care acum le poate avea cu ușurință, așa că, ajuns la maturitate, nu își lasă nicio dorință neîndeplinită. Afacerile în domeniul imobiliarelor îi aduc în cont vlogger-ului mii de euro, venituri pe care acesta a decis să le ruleze.

Acesta face o avere din complexul de șase locuințe pe care tocmai l-a construit. Fiecare casă va fi pusă la vânzare cu 200.000 de euro, adică va încasa în total 1.200.000 de euro.

„Matematică e simplă și cred că toată lumea o știe, cei care mai aruncă un ochi pe internet, sunt șase case a câte 200.000 de euro căsuța, înseamnă 1.200.000 de euro încasări după ce se vor fi vândut toate. Prețul nu se va modifica, eu am promois în fața lui Dumnezeu că aceste prime șase case vor costa 200.000 euro, într-adevăr se previzionează că prețurile vor exploda din primăvară, dar eu am o promisiune în fața lui Dumnezeu și o voi respecta, ce se va întâmpla cu următoarele vom vedea, piața va dicta”, a declarat Dorian Popa.

Citește și: Dorian Popa nu se uită la bani când vine vorba de cadouri pentru cei dragi: ”Eu nu lucrez cu sume mici, trebuie să fie de patru cifre”

Dorian face bani și din reclama diferitelor produse pe care le promovează, unele dintre acestea fiind plătite și cu 5.000 de euro. Acesta are venituri și de la shaormeria pe care a deschis-o, dar și din postările de pe Youtube și Instagram.