Dorian Popa vrea să dea lovitura în imobiliare. Preţul uriaş la care vinde o casă în apropiere de Capitală

După succesul obţinut cu clipurile de pe Youtube, Dorian Popa vrea să se îmbogăţească din imobiliare. Vloggerul construieşte mai multe case în localitatea Domneşti, din apropiere de Capitală şi are în plan să le vândă în momentul în care vor fi gata.

23 mai 2022, 19:20

Dorian Popa lucrează în momentul de faţă la complexul denumit „Hâtz Residence”. Cântăreţul spune că deocamdată nu a vândut nicio casă deoarece vrea să le ofere cumpărătorilor şansa de a se muta imediat. Are de gând să vândă locuinţele mobilate în totalitate şi dotate cu electrocasnice.

„Sunt foarte fericit că, uite, de bine, de rău, s-a mai echilibrat situația un pic. Chiar dacă, economic, e un pic ciudățel cu inflația asta ultra boostată, îmi place că lucrurile s-au deblocat. Muncim cu drag. Șantierele mele sunt aproape de „Gata!”. Eu mă pregătesc, ușor-ușor, pentru următoarele case din cartier. Deși încă nu am vândut nimic, eu vreau să construiesc. Mie îmi place să construiesc. „Și când oi vinde!…”, așa îmi spun în fiecare zi, când mă stresez pe șantiere”, a spus Dorian Popa.

Locuințele construite de Dorian Popa vor avea 120 de metri pătrați, dar și o curte generoasă. Cât despre preț, vloggerul spune că nu este încă unul fix, însă suma la care ar vrea să vândă o casă este de aproape 200.000 de euro.

„În jurul a 200.000 de euro, mai mult sau mai puțin, mobilate în totalitate. Ce-mi doresc pentru clienții mei este să vină în casă și să-și pună un așternut, cum își doresc ei, și să fie mutați. În sensul că vreau să le ofer până la electrocasnice, gazon în curte, aspersoare, copăcei, floricele”, a declarat Dorian Popa pentru Click!.

Construcţia celor 10 case este aproape gata şi se ridică la peste 500.000 de euro, după cum a explicat Dorian Popa. Astfel, influencer-ul ar putea face un profit aproape triplu.

„Casele le construiesc din bănuții mei pe care îi strâng și îi agonisesc, pentru a nu-i lăsa în bancă, pentru că știu că nu este una dintre cele mai bune opțiuni business și la vânzări o să dau drumul abia când ne vom apropia de final. Deocamdată suntem în stadiul de închis casele la roșu, urmează să punem acoperișul și termopanele la toate casele, ca să ne ferim de intemperiile vremii și să ne putem apuca de lucrat la interior. O căsuță ar trebui să iasă undeva la 140.000-150.000 de euro”, a spus Dorian Popa.

Citeşte şi: Liviu Vârciu, dialog incendiar cu Dorian Popa. „Te-am băgat în televiziune, băi, animalule!” VIDEO

După vânzarea primelor 10 case, Dorian Popa ar putea încasa aproape două milioane de euro.

Ce maşină de aproape 300.000 de euro vrea să-şi cumpere Dorian Popa

Dorian Popa vrea să-şi cumpere o maşină extrem de scumpă şi pentru a-şi vedea visul cu ochii spune că nu a mai avut o vacanţă de mai bine de şase ani.

„Știi când am fost ultima oară în vacanță? Și asta însemnând peste 2 zile. Acum 6 ani. Fără să fie cu vreun concert, deal, instastory, orice. De 6 ani nu am mai fost. Dar nu mă grăbesc. Mai stau un pic” a spus cântăreţul.

Pe 1 iunie, spune că va merge să plătească avansul pentru un Lamborghini. Bolidul va fi unic, deoarece îl va personaliza după bunul plac.

„Iau mașina din reprezentanță. Am făcut-o cum mi-am dorit eu până la ultima cusătură pentru că știi că eu sunt obsedat cu albul, așa că am pus tot ce avea alb pe ea acolo. O cusătură e 800 de euro. Durează ceva din cauza crizei de cip-uri, dar e cazul cel mai fericit. Adică la alte modele aveam de așteptat 2 ani. O să fie o mașină unicat în România. Pentru un pasionat mașina trebuie să fie țiplă. Mașina asta a fost visul meu, cea pe care o dețin acum, cea pe care o cumpăr în iunie nici nu visam. A fost o mână întinsă de la Dumnezeu”, a povestit Dorian Popa pentru EGO.ro.

Citeşte şi: Ce cadou își face Dorian Popa de Ziua Copilului. Plătește un avans de 20 de mii de euro, 10% din preţul total