Liviu Vârciu, dialog incendiar cu Dorian Popa. „Te-am băgat în televiziune, băi, animalule!” VIDEO

Liviu Vârciu a organizat o petrecere de pomină pentru fiul său, care a împlinit doi ani, iar printre invitaţi s-au numărat nume grele din showbiz-ul românesc, cum ar fi Dorian Popa.

19 mai 2022, 09:20
Liviu Vârciu, dialog incendiar cu Dorian Popa. „Te-am băgat în televiziune, băi, animalule!” VIDEO
Liviu Vârciu, dialog incendiar cu Dorian Popa

Liviu Vârciu, dialog incendiar cu Dorian Popa. Cei doi s-au tachinat non-stop, după ce Liviu Vârciu i-a cerut, în glumă, lui Dorian Popa să-l împrumute cu 250.000 de euro!

Liviu Vârciu, dialog incendiar cu Dorian Popa. „Te-am băgat în televiziune, băi, animalule!”

Liviu Vîrciu şi Dorian Popa au intrat în direct la emisiunea lui Dan Capatos. Acesta l-a întrebat pe Liviu Vîrciu dacă mai este valabilă oferta de a juca în filmul său, însă se pare că celebrul prezentator se confruntă cu probleme de ordin financiar şi s-a gândit să îi ceară ajutorul prietenului său, Dorian Popa. Acesta a fost destul de uimit atunci când și-a dat seama că este vorba despre o sumă impresionantă, de 250.000 de euro, dar Liviu Vârciu este sigur că artistul poate face rost de acești bani într-o lună!

Câți bani pe lună câștigă Dorian Popa din social media. Ce planuri are artistul cu afacerea în imobiliare

„Sunt lângă omul care poate să facă rost de banii ăștia într-o lună și o să vorbesc cu el. E dator la mine pe viață, e dator la mine cât va trăi el. 250.000, nu mult! Eu vorbesc serios. Băi, te-am băgat în televiziune, băi, animalule! Nu, mă ajută Dorian, sunt convins”, a spus Liviu Vârciu. Redevenind serios, prezentatorul TV a mărturisit că îl apreciază pe Dorian Popa foarte mult, mai ales pentru activitatea lui din mediul online!

Dorian Popa dezvăluie secretul succesului din online. Cum reuşeşte să câştige zeci de mii de euro lunar