Dorin Goian şi Mihai Neşu, gest superb pentru o familie din Suceava. Anunţul făcut de Ştefan Mandachi

Foștii fotbaliști Dorin Goian și Mihai Neșu fac un gest de milioane, în plină pandemie de coronavirus. Cei doi depun toate eforturile pentru a ajuta o familie defavorizată din Suceava.

RomaniaTV.net
07 mai 2020, 13:48
Dorin Goian şi Mihai Neşu, gest superb pentru o familie din Suceava. Anunţul făcut de Ştefan Mandachi

Dorin Goian nu este la primul act de caritate, ci de-a lungul timpului a ajutat mai multe familii nevoiașe. De data aceasta vine cu o idee fantastică: vrea să ofere un antrenament privat de o oră, iar cu banii din licitație va ajuta oamenii care au cea mai mare nevoie în aceste vremuri.

„Dorin Goian are o idee fabuloasă: își donează și timpul (60 minute) oferind un antrenament privat. Trebuie să fie o experiență fenomenală să te antreneze și să-ți explice secretele, tehnici și tactica fotbalului căpitanul naționalei României. El face asta pentru Bucovina! Cu banii din licitație vom sprijini o familie foarte amărâtă cu mulți copii, afectată crunt (și suplimentar) de Coronavirus (medicamente, laptopuri, tabletă)’, a declarat Ștefan Mandachi, conform Spynews.

Gestului fostului fundaş i s-a alăturat şi fostul coleg Mihai Neşu, greu încercat de viaţă la rândul său.

„Un bonus extraordinar este oferit de colegul lui Goian de la națională și de la Steaua, Mihai Neșu (după părerea mea, cel mai bun fundaș stânga din țara asta de când mă uit eu la fotbal). Neșu știe mai bine ca oricine ce înseamnă suferința. El ne oferă tricoul lui, care va fi primit de cel care câștigă antrenamentul cu Dorin Goian!!! Sau o luăm invers, poate-i mai bine: câștigi tricoul lui Neșu și BONUS antrenamentul cu Goian!’, a completat Mandachi.

Licitația se va termina vineri seară, înainte de miezul nopții. Antrenamentul oferit de Dorin Goian ar urma să se desfășoare când situația o va permite, de îndată ce va trece pandemia de coronavirus.

Citeşte şi: Florin Piersic îşi linişteşte fanii: Sună telefonul: „Aţi murit?”. Mă odihnesc eu forţat de virus, dar nu cu floarea în gură


loading...
Partenerii noștri