Dorinel Munteanu va fi noul antrenor al lui Dinamo. Fanii „câinilor” au protestat cu petarde

Şefii lui Dinamo i-au găsit înlocuitor antrenorului Dario Bonetti, care a adunat 5 înfrângeri în cele 15 etape de campionat scurse din Liga I. Varianta aleasă este Dorinel Munteanu, însă acesta nu este pe placul fanilor, iar aceştia au protestat violent în curtea unei firme deţinute de preşedintele clubului, Nicolae Badea.

RomaniaTV.net
12 nov. 2012, 18:45
Dorinel Munteanu va fi noul antrenor al lui Dinamo. Fanii „câinilor” au protestat cu petarde

Cele două înfrângeri succesive suferite de Dinamo în campionat, 1-3 cu Steaua şi 0-1 cu FC Vaslui, precum şi poziţia echipei în clasamentul Ligii I, locul 7 după 15 etape, i-au determinat pe şefii grupării din Ştefan cel Mare să ia decizia demiterii antrenorului principal, italianul Dario Bonetti.

Acţionarii lui Dinamo au contactat mai mulţi antrenori liberi de contract, iar opţiunea finală a acestora a fost Dorinel Munteanu, care a pregătit-o ultima oară pe Oţelul Galaţi, cu care a şi câştigat campionatul, în 2011. Dealfel, Dorinel Munteanu s-a întâlnit luni cu preşedintele lui Dinamo, Nicolae Badea,iar surse din cadrul clubului, citate de gsp.ro, susţin că părţile s-au înţeles, iar Munteanu va semna un contract pe doi ani şi jumătate.

Numirea „neamţului” ca antrenor al „câinilor” i-a nemulţumit profund pe fani, care au trecut la acţiuni de protest extreme, din cauza trecutului „stelist” al lui Dorinel. 50 de suporteri ai lui Dinamo au mers pentru a protesta la sediul firmei Computerland, deţinută de Nicolae Badea, iar în curtea clădirii au scandat împotriva conducerii clubului şi împotriva lui Dorinel Munteanu. Totodată, ei şi-au exprimat susţinerea faţă de Dario Bonetti, scandându-i numele. Lucrurile au degenerat când fanii au aruncat o petardă în curtea imobilului, iar la faţa locului au fost chemate trei echipaje de poliţie.