Dorința de răzbunare a trimis-o în spatele gratiilor! Femeie condamnată la cinci luni și cinci zile de închisoare, după ce a distribuit un video cu soțul în timp ce o înșela cu amanta

O italiancă în vârstă de 50 de ani, care a vrut să se răzbune pe soțul său pentru că o înșela, a fost condamnată de judecătorii Tribunalului din Torino la cinci luni și cinci zile de închisoare. Instanța a luat această decizie după ce femeia a trimis mai multor prieteni un video în care apare soțul său în timp ce întreținea raporturi intime cu amanta.

22 oct. 2023, 13:43
Dorința de răzbunare a trimis-o în spatele gratiilor! Femeie condamnată la cinci luni și cinci zile de închisoare, după ce a distribuit un video cu soțul în timp ce o înșela cu amanta

Dorința de răzbunare a trimis-o în spatele gratiilor! În ciudat tuturor argumentelor pe care le-a prezentat în fața instanței de judecată, femeia a fost condamnată pentru divulgarea fără consimțământ a unor imagini video.

Citește și Magda Vasiliu este o supraviețuitoare a abuzurilor. Prin ce a trecut fosta prezentatoare Prima TV cu iubitul ei: „Am fost agresată, înșelată, umilită”

Dorința de răzbunare a trimis-o în spatele gratiilor!

Aceasta le-a mărturisit judecătorilor că a intrat în posesia imaginilor accidental. În timp ce încerca să își recupereze telefonul pe care îl uitase în mașină femeia a luat telefonul soțului său și din întâmplare a descoperit imaginile care l-au deconspirat.

Supărată, femeia a trimis imaginile video mai multor prieteni comuni, fără să știe căacest gest avea să o aducă în fața instanței.

„Când le-am văzut, le-am trimis la foarte puține persoane de încredere, pentru că mi-era teamă că el făcuse același lucru și cu mine.

M-a surprins faptul că acea sărmana femeie din video nu era de acord să fie filmată. Părea că leșinase sau oricum dormea adânc”, a spus femeia.

Procurorul de caz a subliniat în instanță indiferent de motivele femeii, distribuirea imaginilor intime fără consimțământul bărbatului constituie un act ilegal.

Avocata femeii a încercat să prezinte o altă perspectivă, susținând că italianca a acționat din teamă și disperare, și nu cu intenția de a se răzbuna.

Aceasta a explicat că relația dintre cei doi nu era una stabilă și că bărbatul avea obiceiul de a bea în mod excesiv, ceea ce o îngrijora pe clienta sa.

Mai mult, în apărarea sa, acuzata a susținut că principala sa motivație a fost frustrarea și nu dorința de răzbunare.

Cu toate acestea, Tribunalul din Torino a considerat că fapta sa constituie o gravă încălcare a legii și a condamnat-o la peste cinci luni de închisoare.

Autoritățile au încercat să dea de urma amantei pentru a se lămuri dacă știa că este filmată în timp ce întreținea relații intime cu soțul acuzatei. Deși a fost identificată, reprezentanții parchetului nu au reușit să o găsească astfel că bărbatul, care ar fi putut la acel moment să fie și el anchetat, a rămas partea vătămată în acest proces.

Citește și Diabolic! O femeie din Alba Iulia și-a prins soțul cu amanta și i-a distrus mașina în timp ce el o înșela cu cea mai buna prietenă a ei!