Dormi de-ţi lasă gura apă. Mâncare confortabilă sau aşternuturi apetisante? GALERIE FOTO

O tânără din Philadelphia a găsit o modalitate inedită de a transforma conceptul de mâncare "confortabilă" în artă aplicată.

RomaniaTV.net
08 mart. 2012, 09:09

Mâncarea „confortabilă” reprezintă acele alimente care te fac să te simţi bine atât fizic, cât şi psihic. Uneori însă ce face bine fizic, te lasă cu frustrări de ordin culinar, iar ce-ţi place la nebunie să mănânci nu este tocmai recomandat pentru organism şi/sau siluetă.

Tocmai de aceea, o tânără din Philadeplhia, Brook Abboud, s-a gândit la o cale de mijloc. Şi a creat, astfel, un concept care îmbină ideile de mâncare şi de confort. Iar nivelul caloric este zero!

Brook Abboud a creat o gamă de articole care te fac să-ţi lase gura apă. Piesa de rezistenţă a colecţiei este un sac de dormit în formă de felie de pizza, care poate fi asortat foarte bine cu un „topping” de pernuţe în formă de broccoli, ciuperci, ceapă sau tomate. O altă creaţie este un confortabil fotoliu cu granule în formă de cartof copt, „asortat” cu o pernuţă în formă de cubuleţ de unt. Nu putem trece însă cu vederea patul stil gofre, cu pernuţe în formă de felii de kiwi, banane sau căpşuni şi un cearceaf care duce cu gândul la sirop de ciocolată.

Tânăra a creat şi câteva obiecte vestimentare, între care un costum de baie care imită feliile de pepene roşu, o eşarfă bacon şi un şal din paste.