Doru Gușman are grijă de mormântul lui Petrică Mîțu Stoian: „Vine constant, pune flori, schimbă lumânările”

Doru Gușman are grijă de mormântul lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul de muzică populară își doarme somnul de veci în cimitirul din Ungureni. Locul unde este îngropat este foarte curat, are flori proaspete și lumânări aprinse aproape tot timpul.

21 feb. 2023, 22:52
Doru Gușman are grijă de mormântul lui Petrică Mîțu Stoian: „Vine constant, pune flori, schimbă lumânările”

Doru Gușman are grijă de mormântul lui Petrică Mîțu Stoian, potrivit declarațiilor unei doamne care se afla în cimitir. Totul se datoarează prietenului și impresarului său, care vine zi de zi la mormântul cântărețul, face curățenie, aduce flori proaspete, lumânări și are grijă ca totul să arate mereu impecabil.

Citește și: Alin, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, prima reacție după ce a aflat că nu moștenește averea artistului: „Dezamăgit”

Doru Gușman are grijă de mormântul lui Petrică Mîțu Stoian

Domnul Gușman nu știu dacă vine aici zi de zi, dar de câte ori am venit, dumnealui a fost aici, prezent. Cu siguranță vine constant, de multe ori pe săptămână. Pune flori, schimbă lumânările, se uită de jur împrejur să vadă dacă totul este bine. Îi spune câteva cuvinte și apoi pleacă.

Și dumnealui văd că are groapa tot aici, lângă prietenul lui de-o viață, Petrică Mâțu Stoian, dar și lângă soție. L-am văzut de multe ori îngândurat… Probabil nu a reușit să treacă peste acest eveniment neplăcut care ne-a marcat pe toți. Eu vin aici în fiecare săptămână, la fiul meu, care a murit într-un accident groaznic.

De atunci nu mai am liniște… De multe ori i-am mai aprins și eu o lumânare domnului Mîțu, căci tare mult mi-au mai plăcut cântecele dumnealui…” a spus o doamnă care se afla în cimitir, pentru Fanatik.ro.

Sursă foto: Fanatik.ro

Scandalul pe averea lui Petrică Mîțu Stoian continuă

Dacă drepturile de autor au fost cedate gratuit cântărețului Emil Badea, după cum chiar Maria Tarchilă mărturisea, altfel par sa stea treburile în cazul bunurilor materiale. Aceasta susține că în casa în care regretatul artist a trăit alături de impresarul Doru Gusman au rămas bunuri pe care acesta nu ar fi vrut să i le dea.

Nu am mai vorbit cu Doru deloc. O să mă văd cu el de acum la procese. L-am dat în judecată, la finalul anului trecut, din cauză că nu a vrut să îmi dea lucrurile din casa din Craiova, lucrurile fratelui meu, acolo unde el a trăit și are costumele lui populare, ceasurile de valoare, tablourile, bijuteriile și alte lucruri ce mai sunt într-o casă. Petrică a investit toți banii ăia în acea locuință și normal că are foarte multe bunuri acolo.

Ce avere a avut Petrică, doamnă? De un milion de euro? De unde banii ăștia? Să se scoată banii pe întreaga avere și să vedem dacă sunt un milion de euro. Nu este adevărat, de unde să aibă suma asta Petrică lăsată? L-am dat în judecată pe Gușman să îmi dea bunurile. Momentan nu a avut loc primul termen de judecată, așteptăm, nu știți cum este justiția din România?”, a declarat Maria Tărchilă, pentru Click.