DOSAR PENAL deschis după ce Viorel Cataramă s-a dus în Ialomiţa să se infecteze voluntar cu coronavirus

A fost deschis dosar penal după ce omul de afaceri Viorel Cataramă s-a dus în Ialomiţa să se infecteze voluntar cu coronavirus.

RomaniaTV.net
08 mai 2020, 12:13
DOSAR PENAL deschis după ce Viorel Cataramă s-a dus în Ialomiţa să se infecteze voluntar cu coronavirus

„În data de 08.05.2020, Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni a înregistrat un dosar penal având ca obiect infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 C.p.
În fapt, în data de 08.05.2020, organul de cercetare penală din cadrul S.I.C. – I.P.J. Ialomița s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că – în data de 07.05.2020 – o persoană de sex masculin (V.C.) s-a deplasat în comuna Bărbulești, județul Ialomița și s-a îmbrățișat cu un bărbat bolnav de COVID – 19.”, a transmis Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni.

Viorel Cataramă a mers în Ialomiţa, la Bărbuleşti, pentru a se infecta voluntar cu COVID-19. Cataramă este deja izolat în casă şi nu vrea să aibă contact cu nicio persoană, pentru a vedea cum evoluează această situaţie.

Citeşte şi: Viorel Cataramă a mers în focar pentru a se infecta cu coronavirus: „Sunt acasă, izolat, nu intru în contact cu nicio persoană”

Nu sunt obligat să rămân în carantină şi sigur că nu vreau să pun în pericol viaţa niciunei persoane. Din acest punct de vedere sunt acasă, izolat, nu intru în contact cu nicio persoană. Nimeni nu mă poate interna pe mine cu forţa, nimeni nu poate să intre cu forţa în faţa mea. Am avocaţi cu care discut, am camere de luat vederi care să vegheze la respectarea legii, prin urmare nu sunt lipsit de drepturile şi libertăţile fundamentale, aşa cum ar vrea unii.

Familia mea e liberă să adopte ce poziţie vrea şi respect deciziile. Fiul meu, care a împlinit 18 ani, abia l-am oprit să vină la mine, pentru că este solidar cu mine şi vrea să se infecteze.

Este un experiment pe care mi l-am asumat eu, dacă fiul meu vrea să se infecteze, să se ducă să facă ce am făcut eu„, a declarat Viorel Cataramă, în exclusivitate la ROMANIA TV.