Dosar penal după protestul #şîeu pentru autostrăzi în România

Poliţiştii au deschis un dosar penal in rem după ce un şofer a blocat traficul în centrul municipilui Vaslui, vineri după-amiază, chiar în timpul protestului #şîeu. Bărbatul le-a spus oamenilor legii că i s-a stricat autoturismul şi aşteaptă o platformă, el plecând după ce ar fi fost ajutat de un alt conducător auto, potrivit news.ro.

RomaniaTV.net
16 mart. 2019, 10:02

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Silvia Manta, oamenii legii au fost sesizaţi vineri, după ora 15.00, că o maşină a blocat traficul în centrul municipiului Vaslui. Iniţial poliţiştii locali s-au deplasat şi au încercat să-l convingă pe conducătorul auto să mute maşina în lateral pentru a nu încurca traficul, şoferul refuzând să facă acest lucru şi spunând că i s-a stricat maşina şi aşteaptă o platformă pentru a o ridica de acolo.

Poliţiştii din cadrul IPJ au deschis în acest caz un dosar penal in rem pentru comiterea infracţiunii de împiedicare sau îngreunare a circulaţiei pe drumurile publice.

Oamenii legii spun că în cele din urmă bărbatul nu a mai avut nevoie de platformă pentru a pleca cu maşina de acolo, el fiind ajutat de un alt conducător auto pentru a părăsi zona respectivă.