Dosar penal pentru un poliţist care s-a plimbat cu maşina pe gazonul amplasat între liniile de tramvai

Un poliţist din Oradea s-a ales cu dosar penal după ce s-a plimbat cu maşina pe gazonul proaspăt amplasat între liniile de tramvai din oraş. Acesta se afla la volanul autoturismului personal şi era în timpul serviciului.

30 nov. 2021, 22:33
Dosar penal pentru un poliţist care s-a plimbat cu maşina pe gazonul amplasat între liniile de tramvai

Dosar penal pentru un poliţist care s-a plimbat cu maşina pe gazonul amplasat între liniile de tramvai. Incidentul s-a petrecut luni seară, în Oradea.

Dosar penal pentru un poliţist care s-a plimbat cu maşina pe gazonul amplasat între liniile de tramvai

Poliţistul era îmbrăcat în uniforma de serviciu şi se afla la volanul propriului autoturism, un Logan de culoare albă. Acesta a fost surprins în timp ce demara în trombă pe gazonul proaspăt amplasat între noile linii de tramvai din zona străzii Universității din oraș.

„Nu pleca de-aici, că ai distrus gazonul”, a strigat unul dintre muncitorii firmei care montează gazonul printre liniile de tramvai, potrivit ebihoreanul.ro.

Citeşte şi Accident cumplit în Timiş. Şase persoane, printre care şi doi copii, au fost rănite VIDEO

Poliţistul lucrează la Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Oradea şi se pare că se grăbea să ajungă la Baza canină a Inspectoratului. Administratorul societăţii care se ocupă cu amplasarea gazonului între liniile de tramvai a văzut întreaga scenă şi a sunat la 112. Acesta susţine că poliţistul a distrus aproximativ 180 metri de gazon. Cu toate acestea, nu a dorit să depună plângere penală.

Colegii poliţistului s-au autosesizat şi au întocmit dosar penal şi fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de distrugere.

„Totodată, șeful inspectoratului a dispus efectuarea de verificări prin Biroul de Control Intern, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsuri legale în consecință”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Nu este prima dată când gazonul montat între șinele de tramvai este vandalizat.

După ce a refăcut pe propria cheltuială de mai multe ori spaţiul verde dintre liniile de tramvai, constructorul a cerut Primăriei să ia măsuri de protejare a lucrării.

Municipalitatea ia în calcul montarea în zonă a unor camere de luat vederi pentru identificarea și amendarea celor care distrug gazonul.

Citeşte şi E oficial! Legea porcului se schimbă. Ce va fi interzis fermierilor. Se anunţă amenzi uriaşe