Dosar trafic de droguri. Lucian Boncu: „Ce lider puteam să fiu dacă nu aveam nici măcar reducere la cocaină?”

Lucian Boncu a cerut să fie din nou audiat în dosarul de trafic de cocaină şi neagă faptul că ar fi liderul grupării. Acesta susţine că ”actul de sesizare este plin de inadvertențe. De așa zisa interlopeală a mea pot să spun că nu există nimic, nicio plângere, nicio persoană păgubită".

17 feb. 2021, 12:21
Dosar trafic de droguri. Lucian Boncu: „Ce lider puteam să fiu dacă nu aveam nici măcar reducere la cocaină?”
Lucian Boncu neagă faptul că ar fi liderul grupării.

Dosar trafic de droguri. Lucian Boncu a venit în sala de judecată cu avocatul său, Mihai Paşca, cu care s-a tot sfăuit pe parcursul audierii.

”Problema, consumul de cocaină, era de ordin medical. Nu era pentru instanță. Era o problemă de sănătate pentru că mi-am consumat banii, nu am făcut bani din cocaină. Tot ce e scris în actul de sesizare e ficțiune, care nu are nimic cu realitatea. Ce lider puteam să fiu dacă nu aveam nici măcar reducere la cocaină? Prețul era întreg.

Toți traficanții din dosar sunt făcuți martori – Cojocaru, Bunea Cătălin și furnizoril care a dat cea mai mare cantitate la tot orașul, care a fost în dosar, a fost scos și e de negăsit. Nu vreau să îi spun numele”, a declarat Boncu, potrivit Pressalert.ro.

Dosar trafic de droguri. „Smiley era spart. Salam a venit şi mi-a cerut 10 grame la 200 de euro (gramul)”

Liderul Lucian Boncu a povestit, în data de 23/24 iulie 2019, cum, într-un celebru club din București, i-ar fi pregătit cocaină la bong lui Smiley, dar și despre Florin Salam, care ar fi cumpărat zeci de grame din ”drogul zeilor”. Acesta povesteşte că a făcut ”cea mai mare greșeală, m-am dus la Loft” și a vrut să-i arate unui prieten de-al său cum se consumă cocaină la bong.

Citeşte şi: Smiley, prima reacţie după ce a fost acuzat că s-a drogat. Ce relaţie are, de fapt, cu interlopul Lucian Boncu

Imaginile au fost înregistrate de camera instalată de DIICOT în apartamentul din Giroc al liderului interlop, în timp ce se investiga dosarul de trafic de cocaină în care Boncu a fost trimis în judecată alături de alte 14 persoane.

Avea ca lumea. Hai să-ți arăt o schemă. Dă-mi o sticlă și un pai, staniol. Îmi dă staniolul, ăi fac ăsta. Era Smiley și el. Știe ăsta sau îl scot afară? Nu, nu, că e profesor. Zice Smiley, ce e asta? Îi zic, stai să vezi. Iau și o vărs în apă. Băăă, ai stricat-o. Fraiere, am diluat-o, dă bicarbonatul. Am trimis-o pe una că nu aveam bicarbonat.

Am făcut-o cu bricheta (în timp ce cu mâna arăta cum a pus flacăra sub, n.a.) că nu aveam cum să încălzești în birou la el. Îi fac, îi pun o bucată și îi spun >. Nu a mai scos afară. A tras un fum și a zis >. Bă, ai înnebunit. Băi Andrei, că așa îl cheamă, Andrei, du-te și cântă și vino înapoi”.

Boncu a susținut că Smiley ar fi cerut să fie înlocuit și a recunoscut că ”s-a spart” și că vrea ce a pregătit ”băiatul de la Timișoara”. ”I-am zis lui Pepe scoate-mă de aici (din birou, n.a.). Îmi era aiurea. Mă scoate. Avea prima masă lângă boxă. Cea mai tare masă. Lângă avea Nuțu Cămătaru, în spate fraieri, deci ăștia, Mutu… Noi eram prima masă (…) Am stat, pe ceas, trei minute. Vine Pepe disperat, vin bodyguarzii.   Cum s-o termine că i-am dat ditamai bucata?”, povesteşte Boncu.