Smiley, prima reacţie după ce a fost acuzat că s-a drogat. Ce relaţie are, de fapt, cu interlopul Lucian Boncu

Smiley a reacționat după ce Lucian Boncu, un cunoscut interlop, a afirmat că i-ar fi preparat cocaină la bong într-un club bucureștean în vara lui 2019.

16 feb. 2021, 16:49
Smiley, prima reacţie după ce a fost acuzat că s-a drogat. Ce relaţie are, de fapt, cu interlopul Lucian Boncu
Smiley, acuzat că s-a drogat

Smiley, prima reacţie după ce a fost acuzat că s-a drogat. Cântărețul susține că nu are nicio legătură cu bărbatul arestat pentru trafic de droguri.

Smiley, prima reacţie după ce a fost acuzat că s-a drogat

„De-a lungul anilor, numele meu a fost folosit abuziv în tot felul de contexte, fără că eu să fiu întrebat cât adevăr este în ele. M;ereu am considerat că acesta este unul dintre prețurile celebrității, să fii menționat într-o situație controversată, fără că tu să ai vreo legătură cu subiectul, doar pentru a se atrage atenția asupra unei situații sau persoane, a unui eveniment sau context.  Nu pot să fiu de acord și nu pot să stau fără reacție atunci când numele meu este menționat nedrept într-un context care îmi contrazice principiile și valorile. În ultimele 24 de ore s-a rostogolit în presă o poveste, spusă de o persoană pe care nu o cunosc și căreia nu îi cunosc și nici nu aș vrea să-i cunosc anturajul. Este o poveste inventată în ceea ce privește implicarea mea”, a declarat Smiley pentru Newsweek.

Interlopul Boncu, despre artişti şi cocaină: „Smiley era spart. Salam a venit şi mi-a cerut 10 grame la 200 de euro (gramul)”

„Știu că nu este prima și, cel mai probabil, nu va fi nici ultima, însă ea îmi încalcă o regulă de bază pe care o susțin în viață mea privată și profesională: NU drogurilor! Ca urmare, consider că este datoria mea să iau imediat atitudine publică. Povestea despre care am citit și eu cu uimire este, se pare, parte dintr-un demers legal, de cercetare, demers despre care nu știu nimic, nu am fost contactat sau întrebat nimic de autorități și nici de autorii articolelor care au publicat-o”, a mai spus Smiley.

Lucian Boncu, alias „Spaima Timişoarei”, ELIBERAT DIN AREST. Interlopul era acuzat de FAPTE GRAVE

Smiley a precizat că nu este nimic adevărat în povestea cu drogurile: „Înțeleg că poate nu am destulă controversă în viața mea, iar unii simt nevoia să mă integreze abuziv în discursul lor, însă este nedrept să se întâmple asta fără niciun sâmbure de adevăr sau fără nicio verificare a veridicității informației. Sunt de 20 de ani în industria muzicală și de divertisment. Beneficiez de atenția oamenilor și a presei. Atât activitatea profesională, cât și viață personală sunt atent monitorizate atât de oamenii care admira muncă mea, cât și de reprezentanții presei”.