DOSARUL MINERIADEI. Bogdan Niculescu Duvăz, audiat la Parchet: „E adevărat, m-am opus venirii minerilor” VIDEO

Deputatul PSD Bogdan Niculescu Duvăz a fost audiat, joi, în calitate de martor, la Parchetul General, în Dosarul Mineriadei, în care au fost puşi sub acuzare Ion Iliescu, Virgil Măgureanu, Cico Dumitrescu, Miron Cozma şi Cazimir Ionescu, pentru infracţiuni contra umanităţii. 

RomaniaTV.net
10 dec. 2015, 13:33
DOSARUL MINERIADEI. Bogdan Niculescu Duvăz, audiat la Parchet: „E adevărat, m-am opus venirii minerilor” VIDEO

Bogdan Niculescu Duvăz a declarat, după audiere, că a fost chemat în calitate de martor.

„Am spus tot ce ştiam, sper să îi ajute. M-au intrebat, le-am răspuns şi cu asta basta„, a spus Duvăz.

Întrebat dacă este adevărat că s-a opus venirii minierilor, deputatul a confirmat: „Da, este adevărat.”

Bogdan Niculescu Duvăz a precizat că, la momentul mineriadei, era preşedintele FSN. În 1990, Duvăz a deţinut şi calitatea de membru CPUN Bucuresti.

Fostul premier Adrian Năstase a venit, joi, la Parchetul instanţei supreme, pentru a fi audiat în dosarul Mineriadei. La plecarea de la ICCJ, Adrian Năstase a precizat că a dat o declaraţie de martor în dosarul Mineriadei, precizând că trebuie să aflăm ce s-a întâmplat în urmă cu 25 de ani, dar lucrurile să fie puse în contextul de atunci.

Fostul premier Adrian Năstase a fost şi el audiat, joi, la Parchetul instanţei supreme, în dosarul Mineriadei, în care au fost puşi sub acuzare Ion Iliescu, Virgil Măgureanu, Cico Dumitrescu, Miron Cozma şi Cazimir Ionescu, pentru infracţiuni contra umanităţii.

La plecarea de la ICCJ, Adrian Năstase a precizat că a dat o declaraţie de martor în dosarul Mineriadei, precizând că trebuie să aflăm ce s-a întâmplat în urmă cu 25 de ani, dar lucrurile să fie puse în contextul de atunci.