Dosarul morţii lui Bogdan Stanoevici a fost clasat de procurori, senatoarea Şoşoacă a luat foc: „În statul neofascist România, justiţia nu e indenpendentă”

Procurorii Parchetului Capitalei au clasat dosarul morţii lui Bogdan Stanoevici. Deşi senatoarea Diana Şoşoacă solicitase anchetarea acestui deces controversat, oamenii legii i-au respins plângerea.

14 mart. 2021, 09:23
Dosarul morţii lui Bogdan Stanoevici a fost clasat de procurori, senatoarea Şoşoacă a luat foc: „În statul neofascist România, justiţia nu e indenpendentă”

Parchetul Tribunalului București a clasat dosarul de moarte suspectă în cazul lui Bogdan Stanoevici, deschis în urma plângerii făcute de Diana Şoşoacă, motivația fiind aceea că nu există suspiciuni în această privinţă, după cum transmite România TV.

Plângerea a fost făcută de parlamentarul Diana Șoșoacă, care se adresase Parchetului General, care ulterior a declinat cauza către Parchetul Capitalei. Procurorul de caz a constatat însă că nu sunt suspiciuni, după ce au fost analizate toate actele medicale din timpul internărilor pe care le-a avut Bogdan Stanoevici.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui Bogdan Stanoevici. Documentul apărut după ce actorul a fost incinerat

Trăim în statul neofascist România, acolo unde nici măcar justiţia nu mai e independentă. Unde parchetul nu solicită şi nu face expertizele medico-legale, drept pentru care doamna sau domnul procuror vor trebui să răspundă din punct de vedere penal. Nu sunt singură. Am o întreagă echipă de avocaţi şi foarte mulţi procurori şi judecători care sprijină această luptă. Mă voi duce la CEDO. A câta condamnare pentru România o să fie aceasta?„, a acuzat Diana Şoşoacă, la România TV.

Citeşte şi Controverse în cazul morții lui Bogdan Stanoevici. Monica Pop: ”Comorbiditățile au pus un umăr foarte serios”

Senatoarea a afirmat în repetate rânduri că moartea lui Bogdan Stanoevici este suspectă. „A purtat un adevarat razboi cu toata lumea, pentru ca a vrut sa faca un bine. Are cel putin doua procese cu Circul si cu Primaria pentru ce ar fi facut la Circ. El a avut un caracter de luptator si a fost tradat mizerabil de toti oamenii cu care a colaborat.

Din punct de vedere juridic este moarte suspecta si organele trebuie sa se autosesizeze, daca familia nu o face, de frica linsajului mediatic la care ar fi supusă. Cu ce ar impieta efectuarea unei autopsii, care ar putea folosi si pentru alte persoane cu aceleasi probleme, sa poata fi salvate?  Bogdan a refuzat sa mearga la Bals, pentru ca avea niste disensiuni cu domnul Cercel pe tema Covid”, spunea Diana Şoşoacă la România TV, la mijlocul lunii ianuarie.